Pazar Kahvaltınızı Murat Bozok ile Hazırlamak ister misiniz?

6 Eylül’ de kahvaltınızı Bulvar 216 Chopstory’ nin ünlü şefi Murat Bozok ile birlikte hazırlayın!

Türkiye’nin ilk konsept yeme içme destinasyonu Ataşehir Bulvar 216,  gelenekselleştirdiği etkinliklerine 6 Eylül Pazar günü bir yenisini daha ekliyor. En keyifli pazar kahvaltısını Chopstroy’ nin ünlü şefi Murat Bozok ile birlikte hazırlayacaksınız!

Yeniliklerle dolu Bulvar 216’ nın 3. katında bulunan Food Lounge’ da kurulacak olan mutfakta, saat 11.00’ de başlayacak sabah kahvaltısı için birbirinden lezzetli sunumları tadarken ünlü şef Murat Bozok ile tanışarak mutfak sırlarına interaktif bir şekilde ulaşacaksınız! Pazar kahvaltılarının olmazsa olmazlarından pancake ve Chopstory spesyallerinden güveçte hellimin yapımına ortak olarak Murat Bozok’ un en özel tarif sırlarını da öğreneceksiniz.

Bulvar 216 Hakkında

Bulvar 216 Özak GYO Kuruluşu’dur. Mimari ilhamını doğadan alan Bulvar 216, European Property Awards’ten 5 farklı dalda ödüle sahiptir ayrıca Sign Of City Awards ödülünü de almıştır. Açık hava sahası ile ferah, konforlu bir alışveriş ve lezzet dünyası yaratan Bulvar 216, pek çok gurme yeme içme noktasına ev sahipliği yaparken bu gurme yıldızların yanı sıra günlük ihtiyaçlara çözüm getiren markaları da bünyesinde barındırmaktadır.