Türkiye’nin İlk Uluslararası SEO Konferansı 21 Eylül’de!

SEOZEO, Bilkent Cyberpark Ana Sponsorluğunda SEOZONE – First International SEOZEO Summit ile ilk senesinde dünyanın dört bir yanından gelecek SEO devlerini ağırlıyor.

SEO dünyasının birbirinden değerli mensupları; MajesticSEO'dan Dixon Jones, Distilled'dan Stephanie Chang konuşmacı olarak SEOZONE’da olacak. SEO rüzgarı 21 Eylül’de İstanbul’un en prestijli konferans merkezlerinden  Lütfi Kırdar’da esecek. Farklı konular üzerinden ilerleyecek olan etkinlikte dünyanın en popüler SEO ajanslarından Distilled'ın danışman ekibini yöneten Stephanie Chang, e-ticaret sitelerine  SEO önerilerinde bulunacak. Konuşmasının ana teması  içerik ve link mimarisi olacak.

SEO ve dijital pazarlama dünyasının gerek uzmanları gerekse meraklıları için büyük bir fırsata dönüşecek olan SEOZONE, pek çok uluslararası konuşmacıyı ağırlayacak. SEO alanıyla ilgili herkese hitap edecek olan etkinlik, ileri seviye SEO, içerik stratejisi, link mimarisi, Google cezaları gibi önemli  konuları içerecek. Çekirdek aile ile başlayıp 14 kişilik genç ve dinamik bir aileye dönüşen  SEO alanında Türkiye’nin ileri gelen kurumsal ajanslarından SEOZEO  etkinliğe ev sahipliği yapacak. Aylar öncesinden çalışmalara başlanmış ve altında göz ardı edilemez bir emek yatan bu etkinliğin SEOZEO kurucusu Yiğit Konur dışındaki tüm konuşmacıları Türkiye dışından bilgi birikimlerini sizlerle paylaşmak için geliyor. Yaklaşık 200 kişinin katılacağı etkinlikte; dünyanın en büyük SEO topluluklarından MajesticSEO’nun Pazarlama Direktörü Dixon Jones; Avrupa’nın  önde gelen online pazarlama ajanslarından biri  AKM3’ün CEO’su Maik Metzen ve Dünyanın en popüler SEO ajanslarından olan  Distilled'ın danışman ekibini yöneten  Stephanie Chang SEOZONE’un değerli konuşmacıları olacak; katılımcılarla SEO üzerine hem güncel durumları hem de geçmiş deneyimlerini paylaşacaklar. Siz de onlardan biri olmak istiyorsanız, sizi  21 Eylül 2013’de  İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’na bekliyorlar.

Türkiye’de bir ilk olacak bu uluslararası  SEO etkinliğinin birbirinden değerli konuşmacıları  ise şöyle:

• Dixon Jones: MajesticSEO, Pazarlama Direktörü

• Maik Metzen: AKM3, Genel Müdür

• Stephanie Chang: Distilled, SEO Danışmanı

• Yiğit Konur: SEOZEO, Kurucu & Genel Müdür

• Michael King: iAcquire, Inbound Pazarlama Direktörü

• Kaspar Szymanski: Google Eski  Çalışanı

• Bastian Grimm: State of Search, Yazar

Ayrıca etkinlik.com.tr takipçilerine özel tanımlanmış “ETKINLIK65” kuponunu kullanarak 187 euro üzerinden 65 euro’luk indirimden faydalanabilirsiniz.