eTohum 40 Başarılı Girişim'de Yer Aldık

Etkinlik.com.tr olarak bu yılki etohum projeleri arasında ilk 40 arasında yer alarak önemli bir başarıya imza attık. Süreçte etkinlik.com.tr'nin gelişimi, ilerlemesi, daha iyi olması açısından neler yapılabilir, hangi farklı sunumlarla öne çıkılabilir gibi pek çok nokta değerledirilirken, etkinlik.com.tr ekibi olarak ciddi bir tecrübe elde ettiğimizi belirtmek isteriz. Projede yer alarak, farklı konularda çözümler sunan pek çok proje ekibi ile de tanışmak önemli bir artımız oldu.

Etohum ekibinin bu seçim sürecindeki hassasiyeti ve değerlendirme esnasındaki çabalarını yakından izledik. Burak Büyükdemir'in öncülüğünde devam eden Etohum gibi kıymetli bir oluşumunun pozitif enerjisi, eksikleri artıları görebilme ile ilgili olumlu etkisi etkinlik.com.tr'ye önemli bir değer de kazandırdı diye düşünüyoruz. Bu çerçevede etkinlik.com.tr'nin bilinmesi, tanıması anlamında önemli adım oldu etohum süreci. Emeği geçen herkese gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İlk kırk arasında yer almanın sevinci ile etohum etkibine teşekkürü bir borç biliyor ve aynı organizasyonda yer alan diğer proje sahibi arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Etohumdaki ilgili haber: http://www.etohum.com/etohum-40-girisimi

Webrazzi'deki ilgili haber: http://www.webrazzi.com/2013/01/26/etohum-40-2013/