Dünyanın en ünlü elektronik müzik partisi

Dünyanın dört bir yanında on binlerce elektronik müziksevere hayatları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşatan Boombox sahnesinden sonra, Godskitchen ekibi prodüksiyon gurusu 250k ile girdiği yaratıcı tasarım laboratuarından geri döndü. Sıra 2012’nin en fazla ses getirecek sahne teknolojisinde; Godskitchen Fusion, Cube! Godskitchen Fusion Cube, unutulmaz elektronik müzik deneyimleri yaşatan Godskitchen partilerini, yeni bir boyuta taşıyan son nokta olma özelliğini taşıyor.

Grammy ödüllü Afrojack ve Fedde Le Grand İstanbul sahnesinde

Dans müziğinin Grammy ödüllü superstar’ı AFROJACK, yeni dünyayı kasıp kavurduğu destansı Kuzey Amerika turnesinin hemen ardından Türkiye’deki ilk performansını verecek. Sayısız hit parçaya imza atarak elektronik müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan efsane müzisyen FEDDE LE GRAND DE bugüne kadar yapılmış en görkemli sahne tasarımına sahip Godskitchen Fusion konseptiyle beraber 7 Temmuz’da İstanbul’u sallayacak!

Türkiye’nin en çok dinlenen DJ’lerinden BeeGee ve son yılların ülkemizin en iyi çıkış yapan DJ’lerinden Doğuş Çabakçor bu unutulmaz deneyime imzasını atacak isimlerden.

460m LED şerit, 150m2 led ekranla projeksiyon teknolojisinin sanatla buluştuğu en uç nokta

Projeksiyon teknolojileri ile görsel sanatın buluştuğu en uç nokta olan Godskitchen Fusion Cube, 460 metre LED şeritten ve 150 m2'lik LED ekranlardan oluşurken, küp şeklindeki eşsiz tasarımı, performans gösteren DJ ile seyirci arasında daha önce eşi benzerine görülmemiş bir atmosfer yaratıyor.

Godskitchen Fusion, yıllardır unutulmayacak elektronik müzik deneyimleri yaşatan Godskitchen partilerinin, yeni bir boyutla bu deneyimi en üst noktaya taşıyacak.

İstanbul’un sıcak kanlılığı ve yüksek enerjisine bayılıyoruz

Godskitchen İngiltere’den yapılan açıklamada"Istanbul'a döneceğimiz için gerçekten çok heyecanlıyız. Geride bıraktığımız çok başarılı iki Godskitchen Boombox'tan sonra yeni şovumuz Godskitchen Fusion Cube'u sunacağımız için onur duyuyoruz. Istanbul'un sıcak kanlılığı ve yüksek enerjisine bayılıyoruz; bu muhteşem şehirde yeniden harika bir etkinlik geçirmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

GODSKITCHEN FUSION
7 Temmuz Cumartesi Küçükçiftlik Park’ta
18:00-00:00
Afrojack, Fedde Le Grand, BeeGee, Doğuş Çabakçor

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: