Ashoka Gala Gecesi 2012

Ashoka Gala Gecesi, Global Girişimcilik Haftası kapsamında, 15 Kasım 2012 gecesi İstanbul'da SALT Galata'da gerçekleşti.

Çoğu katılımcının "katıldıkları en ilham verici etkinlik" olarak tanımladıkları gece Ashoka'nın Türkiye'de ve bölgede sosyal girişimciler ve sosyal değişim için güçlü bir platform inşa etme çabaları açısından bir dönüm noktası niteliğindeydi.

Gala Gecesi'nde Ashoka önde gelen kamu ve özel sektör temsilcileri, sivil toplum liderleri, girişimciler, sanatçı ve akademisyenlerden oluşan 250'yi aşkın katılımcı ile birlikte 6 yıldır ilk kez Türkiye'den 3 sosyal girişimciyi küresel Ashoka ağına katmanın sevinç ve gururunu yaşadı: Bedriye Hülya (b-Fit), Sehnaz Layikel (RUSIHAK) & Tülin Akın (Tarimsalpazarlama) bu önemli gecede Ashoka'nın küresel ağına katılmış oldular.

Ashoka böylece 70 ülkede 3000'den fazla sosyal girişimciyi desteklemeye devam ediyor.

Gala Gecesinde aralarında Vuslat Dogan Sabanci (Yönetim Kurulu Başkanı, Hürriyet), Roland Stehlin (CEO, Boehringer Ingelheim Türkiye), Aysegül İldeniz (Intel Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Direktörü), Konstanze Frischen (Ashoka Global Yönetim Kurulu Üyesi) & Felix Oldenburg (Ashoka Avrupa Direktörü) bulunan konuşmacılar yeni Ashoka Üyeleri'ne hoşgeldiniz diyerek onları başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ettiler.

Gala Gecesi'nin ardından SALT Galata'nın terasında yeni Ashoka Üyeleri şerefine bir hoşgeldiniz kokteyli düzenlendi.

Her üç yeni Ashoka Üyesi de çalışmalarını geliştirmek ve yaygınlaştırmak üzere Ashoka ve partnerlerinden ömür boyu destek alıyor olacaklar.