Sanalkurs 7. Bilişim Seminerleri YTÜ'de!

Her yıl düzenlediği bilişim seminerleri ile alanında uzman isimleri katılımcılarla buluşturan Sanalkurs.net bu yıl buna bir yenisini daha ekliyor.

Bu kez İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenecek olan seminerde her programda olduğu gibi birbirinden kıymetli uzman isimler katılımcılara yeni ve farklı ve önemli konularda sunumlar gerçekleştirecek.

Bu yılki konularını alanında uzman beş isimle, ASP.net MVC, Web Tasarım, Java, jQuery, Wordpress ve E-Ticaret gibi önemli noktalara yoğunlaştıran seminerde katılımcıları ayrıca sürprizler de bekliyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Kulübü işbirliği ile organize edilen seminerin katılımı da sınırlı sayıda gerçekleşeceği için katılmak isteyenlerin acele etmesinde fayda var.

Bu yıl ilk kez Sanalkurs Bilişim Seminerleri'nin kayıtlarını etkinlik.com.tr gerçekleştirecek. Medya sponsoru olarak öne çıkan etkinlik.com.tr, seminere katılmak isteyenlere kayıt olmabilmelerini sağlayan sistemini, etkinliğin ilgili sayfasından devreye almış durumda.

Etkinliğe kayıt olmak için buraya tıklayınız.