5. Bilişim Teknolojileri Zirvesi İTÜ’de

4 yıldır başarıyla sürdürülen Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin 5.’si, 7 – 8 Aralık 2012 tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin en aktif öğrenci kulüplerinden İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından, her yıl ortalama 600 kişinin katılımıyla düzenlenen ve internet üzerinden 30.000 kişinin canlı olarak izlediği zirve; Paneller ve Seminerler, Workshoplar, Bilişim Teknolojileri Fuarı (BT Alanı), İnteraktif Bölüm (Speed Networking, Coffee Time) ve Sosyal Medya Ödül Töreni olmak üzere 5 ana bölümden oluşuyor.

Otto Group Türkiye (limango) platin sponsorluğunda düzenlenen ve iki gün sürecek bu yılki zirvede toplamda 4 panel, 8 seminer ve 4 workshopun yanı sıra katılımcılara İnteraktif Bölüm kapsamında Speed Networking ve kokteyl gibi etkinlikler de sunulacak. Zira interaktif bölüm; paneller, seminerler ve workshoplar aracılığıyla ortaya çıkan bilgi ve fikir aktarımının yanında, Speed Networking ve kokteyl gibi etkinliklerin yer aldığı interaktif bölümde ise katılımcılara network kurma, iş hayatında faydasını göreceği ilişkiler kazanma imkânı sunulması bakımından bir hayli önem taşıyor.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin odağındaki konular, sektörün önde gelen isimleri ve ilgili firma temsilcileri tarafından ele alınacak. Bununla birlikte etkinlikte yer alacak  oturumlarda internet, dijital pazarlama, mobil teknolojilerin geleceği ve kullanım alanları, sosyal medya, bilişim sektörünün dünya ekonomisindeki yeri, e-ticaret, en stratejik güç olarak ‘bilgi’ gibi birçok konu masaya yatırılacak.

Konuşmacı olarak yer alacak isimler, facebook.com/BTZirvesi sayfasından ve www.btz.org.tr üzerinden açıklanmaya devam ediyor. Zirvede yer alacağı açıklanan isimlerden bir kısmı ise şöyle; Otto Group Türkiye CEO’su Gülfem Toygar, Zizigo Genel Müdürü Onur Levent, PayU Türkiye Ülke Direktörü Emre Güzer, Picnic Hippo Game Studio CEO’su Dr. Bora Uygun, Hepsiburada Pazarlama Direktörü Nurçin Koçoğlu, Otto Group Türkiye IT Direktörü Hakan Erdoğan, Etohum Kurucusu Burak Büyükdemir ve Girişim Fabrikası Direktörü İhsan Elgin.

Ayrıca bireysel ve kurumsal kategorilerde verilen Sosyal Medya Ödülleri, BTZ kapanış akşamında düzenlenecek olan ödül töreniyle sahiplerini bulacak. Törende, iş ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin yanı sıra kurumsal kategorilerde aday olan firma ve ajans yetkilileri yer alacak.

Ayrıntılı bilgi için: buraya tıklayınız.

Açık Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi, 34367 Maçka / İSTANBUL

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: