Webrazzi Summit 2012 Kayıtları Başladı

Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit, bu yıl 4 Ekim 2012 tarihinde yapılacak. Konferansta Türkiye ve dünyadan sektörün önde gelenleri konuşma yapacak.

4 Ekim 2012 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Webrazzi Summit'in erken ve indirimli kayıtları başladı. Türkiye'nin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit, tüm sektörü her yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya getirecek.

Sektörün ileri gelen firmalarından yerli ve yabancı konukların konuşmalarını yapacağı Webrazzi Summit'in 2012 programı da kısa süre sonra açıklanacak. Şu anda konferansa konuşmacı olarak katılması kesinleşen bazı katılımcılar arasında Silikon Vadisi'nin süper melek yatırımcılarından Aydın Şenkut, Intel Capital’in Türkiye ve MENA bölgeleri müdürü Barış Aksoy, MUBI'nin kurucusu Efe Çakarel, Socialbakers CEO'su Jan Rezab, SEOmoz'dan Joanna Lord, Accel Partners'dan Philippe Botteri ve Techcrunch'ın en popüler yazarlarından Jason Kincaid bulunuyor.

Erken kayıt indirimli biletler

Webrazzi Summit'ler için erken kayıt indirimli biletler de satışa çıktı. Webrazzi Summit'teki yerinizi almak için  konferansın web sitesine erişebilir ve biletlerinizi tükenmeden alabilirsiniz.