Scorpions Yeniden Türkiye'de!

Scorpions 17 Ekim'de İzmir Arena'da ve 19 Ekim'de İstanbul Küçükçiftlik Park'ta müzik severlerle buluşacak.

Rock dünyasının efsanevi isimlerinden Scorpions, sevenlerinin yoğun talebi üzerine ‘Comeblack’ ile Türkiye’ye geri dönüyor! Turne kapsamında Scorpions, 17 Ekim'de İzmir Arena'da ve 19 Ekim'de İstanbul Küçükçiftlik Park'ta hayranlarının karşısına çıkacak.

46 yıllık müzik serüvenlerinin sonunda 2010 yılında dağılma kararı alan grup, hala sürmekte olan 3 yıllık Farewell dünya turnesine başladı ve  aynı yıl çıkan ‘Sting in the Tail’ albümlerinin başarısı ardından müzikseverlerle yeniden buluşmaya devam ediyor. 2010 Veda Turnesi boyunca sevenlerinin büyük desteğiyle karşılaşan grup üyeleri, bu yeni proje kapsamında bir kere daha stüdyoya girmekten mutluluk duyduklarını belirttiler.

‘Comeblack’ albümü, hem yıllardır gönülden destek gördükleri Scorpions hayranlarına hem de The Beatles ve The Rolling Stones gibi gruba müzik kariyerlerinde ilham veren efsanevi isimlere bir teşekkür niteliğinde... Milyonlarca rockseverin kalbinde taht kurmuş ‘Rock You Like A Hurricane’, ‘Wind Of Change’ ve ‘Still Loving You’ gibi ölümsüz parçalar, grubun kurucusu ve vokalisti Klaus Meine, grubun gitaristi Rudolf Schenker ve Jabs & co. yaratıcılığı ışığında günümüz teknolojisinin olanaklarıyla bu albüm için yeniden kaydedildi.

 

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: