Altın Koza'dan Onur Ödülü

19. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde Yaşam Boyu Onur Ödülleri, oyuncular Ediz Hun ve Perihan Savaş ile yapımcı Abdurrahman Keskiner'e verilecek.

Bu yıl 17–23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde, her yıl verilen ''Yaşam Boyu Onur Ödülleri'', bu yıl Türk sinemasının unutulmaz yıldızlarından Ediz Hun ve Perihan Savaş ile yapımcı Abdurrahman Keskiner'e, 17 Eylül Pazartesi günü yapılacak ''Açılış ve Onur Ödülleri Töreni''nde takdim edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, festival kapsamında Hun, Savaş ve Keskiner'in filmlerinden oluşan seçkilerin, izleyiciyle buluşacağını ve sinema yazarı Burçak Evren'in yine bu üç isimle ilgili kitapları kaleme alacağını bildirdi.

Yarışmalara başvurular devam ediyor
Öte yandan; festival kapsamındaki Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ile Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması'na başvurular devam ediyor.

Yarışma yönetmeliklerine, başvuru formlarına ve festivalle ilgili diğer bilgilere altinkozafestivali.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: