Y Kuşağı Liderlik Zirvesi

Eğitim / Kariyer

21 Aralık 2014, Pazar

09:30 - 16:00

Ücretli

0 541 938 69 61

Facebook

Etkinlik Detayları

Y Kuşağı Liderlik Zirvesi 21 Aralık 2014 tarihinde İzmir-Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde katılımcıları ile buluşuyor. 3 Eğitmen ve 1 özel konuk tarafından ‘’Y Kuşağında Liderlik’’ konusuyla 6 saat eğitim ve 3 Uluslararası Sertifika Alanlarında önde gelen profesyonel eğitmenler tarafından verilecek Türkiye’de ilk ‘’Y Kuşağı Liderlik’’ eğitim semineri programıyla kendinizi geliştirirken CV'nize de artılar katın...

Ege Üniversitesi İşletme Kulübü, Gateway Kariyer Kulübü ve Celal Bayar Üniversitesi Genç Yatırımcılar Kulübü Katkılarıyla… T.C. M.E.B. Özel Akademik Batı Dilleri Eğitim Kurumu desteğiyle katılımcılara özel çekilişle 3 kişiye ücretsiz; 10 kişiye de %50 indirim imkanı…

OTURUMLAR:

Y KUŞAĞINDA AKADEMİK İNGİLİZCE (Araştırmacı-Yazar Erol GÜÇ)

 Hocaların hocası, ingilizcenin duayeni ve Akademik Batı Dilleri eğitim kurumu kurucusu Erol GÜÇ, Akademik İngilizce’nin Y kuşağındaki önemiyle ilgili özel eğitim vereceği oturumda kendinizi geliştirebileceğiniz gibi CV’nize de artı değerler katacaksınız.

Y KUŞAĞINDA SATIŞ VE PAZARLAMA (İnci Akademi Eğitim Müdürü Füsun TOROS)

 1980 ve 2000 yılları arasında doğan Y kuşağı günümüz tüketiminin kalbini oluşturuyor. “Baby Boomers” kuşağının çocukları olmaları dolayısıyla “Echo Boomers” olarak adlandırılan bu kuşak,  teknolojinin kalbine doğmuştur. Bu yüzden günümüz pazarlamacılarının birinci hedeflerinden birini, Y kuşağını çok iyi analiz etmek ve anlamak oluşturuyor. Y kuşağı, pazarlamacılar için hem çok iyi bir fırsat hem de tehdit yaratıyor. Y kuşağı tüketicileri, teknoloji ve bilgiye oldukça hâkim olmaları dolayısıyla sürekli sorguluyor ve araştırıyor. Öte yandan, tüketime aç olmaları ve para harcama istekleri pazarlamacılar için bulunmaz bir fırsat yaratıyor.

Y KUŞAĞINDA İLETİŞİM BECERİLERİ (Prof. Dr. Avşar KURGUN) – ÖZEL KONUK

 Sunum 100 bin yıl öncesinden başlayarak çağlar boyu iletişim kavramının evrilme hikayesini anlatmaktadır. Bu evrilme ile dönemler, olaylar ve inovatif eylemlerin yarattığı etkileri, kuşaklar boyu yaşanan değişimleri ve iletişim öğelerinin farklılaşma sürecini vurgulamaktadır. Sunum bu uzun soluklu hikayeyi anlatırken eleştirisel bakışı, nüktedan yaklaşımı ve uzak erimli öngörüleri keyifli ve interaktif ortamda aktarmayı hedeflemektedir.

"İletişim: Bildiklerimiz ve Ötesi"

- Mağara Duvarlarından Graffiti'ye! (Çiz Babam Çiz)
- Gutenberg'den Twitter'a! (Yaz Babam Yaz)
- Cicero'dan Google Talk'a! (Takıl Muhabbete)
- İletişe İletişe Ne Hale Geldik?
- Öncesi, Bugünü ve Sonrasıyla İletişim Evreninin Hikayesi...

Y KUŞAĞINDA LİDERLİK PSİKOLOJİSİ (Psikoloji Uzmanı-Yazar Arkın GELİŞİN)

CEO’ların ve Liderlerin hayatlarında sosyopati ve psikopati çerçevesinde gelişen olayların Y kuşağında gözlemlenerek incelenmesi ele alınacaktır.

Eğitime Herkes Katılabilir… Kontenjan Sınırlıdır...

Eğitim Bedeli: 50 TL

Başvuru ve Bilgi İçin; Cihat SAĞLAM: 0 (541) 938 69 61, Halit UYANIK: 0 (545) 329 60 49

ÖDEME SEÇENEKLERİ:

T.C ZİRAAT BANKASI ‘’Halit Uyanık’’ adına;
Hesap No: 1517-58751433-5001
IBAN: TR 8300 0100 1517 5875 1433 5001

NOT: Kimlik numaranızla veya bilgilerinizle hesaba para aktardıktan sonra fişi veya elektronik posta çıktısını etkinlik günü yanınızda bulundurabilirsiniz. Bunun dışında başka bir işlem yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi
İzmir / Konak
Mithatpaşa Caddesi No: 92/A
Etkinlik Konuları