ICT Summit Bilişim Zirvesi

Zirve / Bilişim

30 Eylül 2014, Salı

09:00 - 20:30

Ücretli

0 (212) 212 31 22

info@interpromedya.com.tr

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Geçtiğimiz yıl yeni isim, yeni logo ve iddialı bir yaklaşımla yola çıkan Bilişim Zirvesi, bu yıl Türkiye’deki konferans yapısını kökten değiştiriyor. 

2000 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük bilişim etkinliği olan Bilişim Zirvesi, 2013 yılında yeni bir isim, yeni bir logo, yeni katılımcılar, yeni konu ve konuşmacılarıyla çok yönlü bir değişimin habercisi oldu. Uluslararası kimliğini daha da genişleterek ICT Summit NOW (Yeni Eski Dünya) adını alan zirve, Avrupa, Asya ve Afrika’nın iş ve bilişim profesyonellerinin buluşma merkezi haline geldi. 

ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi, bu yıl Türkiye’deki konferans yapısını kökten değiştirme amacıyla yepyeni bir konsept sunuyor. Tüm ana sunumların Anadolu Oditoryumu’nda yapılacağı zirvede katılımcılar, son dönemde daha da kıymetli hale gelen iletişim ve işbirliği için daha çok zaman ve alan bulabilecekler. Aynı zamanda, zirveyi destekleyen firmaların salonlarında birbirinden bağımsız konularda gerçekleşecek seminer, eğitim ve toplantılar sayesinde katılımcılar alanlarında özelleşme imkanı bulacaklar. 

ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’14’ün bu yılki teması, “En İyilerden Özgür Konferanslar”.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı
İstanbul / Şişli / HARBİYE
Gümüş Cad. No:4
Etkinlik Konuları