PHPKonf İstanbul PHP Konferansı 2015

Konferans / Mühendislik

25 Temmuz 2015, Cumartesi - 26 Temmuz 2015, Pazar

08:00 - 20:00

Ücretli

mail@istanbulphp.org

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

İstanbul PHP; Türkiye'den ortalama 80 kişiyi her ay yaptığı düzenli buluşmalarla bir araya getiren, her buluşmada birbirinden değerli sunumlar gerçekleştiren oldukça aktif bir topluluktur. Bu yıl 2. kez PHP konferansı düzenleyecek olan topluluğun konuşmacı olarak katılımcılarla buluşturduğu isimlerin her biri, imza attıkları projelerle tüm dünyada kabul görmüştür ve projeleri yaygın olarak kullanılmaktadır.

İstanbul PHP'nin düzenleyeceği bu ikinci konferans 25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde gerçekleşecek. İki gün boyunca sürecek olan PHPKonf'ta her seviyeden PHP geliştiricisine hitap edilecek ve hem PHP hem de onunla irtibatı olan teknolojilerle ilgili deneyimler aktarılıp sunumlar yapılacak.

PHP ekosistemiyle birlikte yeni teknolojilerin de konular arasında yer aldığı PHPKonf'ta paralel oturum ile toplamda 2 keynote, 29 konuşma ve 2 panel gerçekleştirilecek.

Tüm katılımcılar konferans boyunca dünyanın ve Türkiye'nin değerli PHP geliştiricileri ile tanışma imkânı bulacak, onlara sorular yöneltebilecek ve deneyimlerinden faydalanabilecek. Konferans bitiminde verilecek olan ve yalnızca Exclusive bilet sahiplerinin katılabileceği akşam yemeğinde ise PHP'nin tadı damaklarda kalacak!

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü
İstanbul / Beşiktaş / Ortaköy
Çırağan Cad. Osmanpaşa Mektebi Sok.
Etkinlik Konuları