İstanbul Hipnoz Eğitimi

Eğitim / Psikoloji

14 Şubat 2022, Pazartesi - 5 Mart 2022, Cumartesi

10:30 - 09:00

Ücretli

0552 344 08 90

korzaykocak@gmail.com

Facebook

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları
  • 2 Gün Süren Eğitimimizde “Hipnoz Nasıl Yapılır?” A dan Z’ye Öğreneceksiniz

Bu hipnoz eğitimi tek modülden oluşmaktadır. Bu tek modül ile Mental Masking® metodu temel alınarak hipnozu transsız veya translı olacak şekilde uygulayabileceksiniz.  Hipnoz uygulamanın en kolay yolunu öğreneceksiniz! Metodu daha yakından görmek için sayfanın en altında yer alan video içeriklerini inceleyebilirsiniz. Bu eğitim yüzyüze ve grup eğitimidir, online eğitim değildir.

  • Hipnoz & Mental Masking® Eğitimini Aldıktan Sonra Neler Yapabilirsiniz?

Bu eğitimden sonra hipnozun ne olduğunu ve onunla tam olarak neler yapılabildiğini öğrenmiş olacaksınız. Farklı indüksiyonlar kullanarak, başkalarını hipnoz edebileceksiniz. Hipnozu derinleştirip, telkinler ile hipnoz ettiğiniz kişinin bilinçaltında değişimler oluşturabileceksiniz.

Hipnotik fenomenleri kullanarak hipnotik derinliği test edebileceksiniz. Karşıdaki kişinin gözlerini telkin ile birbirine yapıştırma, kol katalepsisi (kolun telkin yolu ile kaskatı kesilmesi) veya hipnotik anestezi, hipnotik fenomenlere birer örnektir.

Posthipnotik telkin yerleştirmesini öğrenip uygulayabileceksiniz. “Alışverişe gittiğin zaman alışveriş arabana sadece sağlıklı gıdaları koyacaksın” bir posthipnotik telkindir. Ve ya “artık sigara gördüğün zaman ondan nefret ediyorsun” bir posthipnotik telkindir. Yani, hipnoz seansından sonra da belirtilen zamanlarda aktifleşen hipnotik telkinler.

Posthipnotik telkin olmasaydı, yapılan bütün hipnotik değişimler sadece hipnoz seansı esnasında geçerli olurdu ve kişi seanstan sonra hiçbir değişiklik hissetmezdi.

  • Hipnozda, kısa ve çözüm odaklı bir yaklaşım esastır. 1 dakikadan kısa sürede kişiyi hipnoz edebilirsiniz.

 

Bu eğitim ile yıllardır kullanılan hipnoz tekniklerini en modernleştirilmiş ve en basit haliyle birlikte öğrenecek ve telkinlerin ne kadar güçlü olduğunu keşfedeceksiniz. Tamamen doğaçlama yöntemleri öğrenerek farklı teknikler geliştirebileceksiniz. Mental Masking® metodu, klasik hipnozun aksine size sınırsız telkin kullanım özgürlüğü sağlayacak. En etkili ve kendi kullandığım favori tekniklerden oluşan bir koleksiyonu kullanarak diğer başarılı tekniklerin unsurlarıyla birlikte telkine dayalı uygulanması en rahat ve güvenilir sistemi sizlere sunacağız. Hipnozu en kolay yoldan keşfederek profesyonel bir hipnotist olmaya hazır olun!

  • Siz Hipnozu Uygulamayı Öğrenmeden Sizi Bırakmıyoruz

Eğitimimizi pratik uygulama esasına dayalı olacak şekilde tasarladık. Hipnozun çok karmaşık bir yöntem gibi algılandığını biliyoruz. Ancak kesinlikle endişe etmeyin, her an bolca pratik yapacaksınız ve biz bu pratikleriniz esnasında yanınızda olacağız. Sizi inceleyeceğiz, yönlendireceğiz ve onaylayacağız. Eğitim bittikten sonra da hipnoz çalışmalarınızı büyük bir özgüvenle sürdürebilmeniz için gerekli olan tüm desteği bulacaksınız! Eğitime katılım şartı yoktur, hipnozu öğrenmek isteyen herkes katılabilir.

Güncel Eğitim Takvimimiz:

5-6 Mart 2022 Cumartesi & Pazar | 10:00-16:00 2 GÜN
İSTANBUL | MySpace Meeting

Bu etkinliğin süresi geçmiş
MySpace Meeting
İstanbul / Beşiktaş / LEVENT