Eğitim Teknolojileri Zirvesi

Etkinlik Detayları

2. Eğitim Teknolojileri Zirvesi, 14 Mart'ta Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde sizlerle...

Günümüzde teknolojinin, eğitim ve öğretim hayatının vazgeçilmez bir parçası haline gelmesi, eğitim kurumları ve eğitimcilerin bakış açılarını değiştirmeleri, yeni yöntemlere adapte olmaları zorunluluğunu getirmiştir.

Amerika Birleşik Devletleri Çalışma Bakanlığı'nın raporuna göre, bugün eğitim göre çocukların %65'i, henüz var olmayan mesleklerde çalışacaklar. En fazla değişen ve gelişen sektörlerden biri de 'Eğitim Bilimi' olacak. Bu değişim sürecini yakından takip edenler, geleceğin nasıl şekilleneceğini araştıranlar başarıyı yakalayacaklardır.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi; bu dönüşümün farkındalığı ile eğitim ve ilgili sektörlerde kullanılan araçların ve metotların gelecekte eğitimi nasıl dönüştüreceğini tartışmak üzere gerçekleştirilen bir etkinliktir.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi, konusundaki uzaman eğiticileri, eğitim kurumlarını, eğitim teknologlarını, medya mensuplarını, teknoloji sağlayıcılarını, velileri ve öğrencileri bir araya getirerek, tecrübelerin paylaşılmasını, yeni fikirler/sonuçlar elde edilmesini ve güncel gelişmelerin takibini sağlayan interaktif bir platformdur.

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek Eğitim Teknolojileri Zirvesi sizi "Geleceğe Yön Verenler" olmaya davet ediyor.
 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü
İstanbul / Beşiktaş / Ortaköy
Çırağan Cad. Osmanpaşa Mektebi Sok.
Etkinlik Konuları