12. İltek Günleri

Etkinlik Detayları

Yıldız Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü tarafından ilk olarak 2006 yılında düzenlenen ve Mart 2016'da 11.’sini gerçekleşen İLTEK (İletişim ve Bilişim Teknolojileri) Günleri; iletişim, bilişim, elektronik, mekatronik, telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere tüm teknolojiyi en güncel konuları ile merceği altına almaktadır.  

3 gün boyunca çeşitli oturumlar, paneller, forumlar, teknik eğitimler ve hareketli stant alanlarıyla Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirler ağırlanıyor. İLTEK Günleri, akademisyen-öğrenci-şirket üçlüsünü bir araya getiren, hem kariyer anlamında hem de teknik anlamda katılımcılarını bilgilendiren, teknoloji sektörünün en popüler öğrenci etkinliklerinden biridir. 

Önceki senelerde Turkcell, Huawei, Türksat, KoçSistem, Ekin Technology, Ericsson, Etiya, Vestel, IBM, Microsoft, Nokia, Tübitak, BilgeAdam, BGA, TÜTED, TBD, Intel, Türk Telekom, Oracle, Vodafone, Digitürk, Cisco, Yandex, Nvidia, Qualcomm, Codemodeon gibi büyük şirketlerin ve kuruluşların desteğiyle gerçekleşen İLTEK Günleri, bu yıl da  güçlü bir etkinlik programına sahip olarak katılımcılarını ağırlamaya hazırlanıyor.

3 Boyutlu Yazıcılar, Akıllı Arabalar, Akıllı Şehirler, Big Data, Cloud, E-Ticaret, Giyilebilir Teknoloji, Görüntü İşleme, İnsansı Robotlar, Nanoteknoloji, Internet of Things, Sanal ve Arttırılmış Gerçeklik, Sanayi 4.0, Savunma Teknolojisi, Siber Savaşlar, Veri Tabanı, Yapay Zeka ve Yapay Sinir Ağları işlenecek konulardan sadece bazıları. 

Teknik ve kariyer oturumlarının yanı sıra sektörün öncü firmalarının CEO veya Genel Müdürleri'nin katılımıyla gerçekleşen CEO Forum'da başarılı bir kariyerin altın sırlarını ilk ağızdan öğrenebilirsiniz. 

Büyük şirketlerin sponsorluğu ile gerçekleşen etkinlikte şirketlerin açmış oldukları stantlarda yetkililer ile görüşebilir, CV bırakabilir, staj başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Ayrıca 30 Mart 2017 tarihinde, yani etkinliğin son gününde VR sistemlerinden büyük simülasyon makinelerine kadar pek çok sanal gerçeklik cihazını deneyimleyebileceğiniz kapsamlı bir Simülasyon ve Sanal Gerçeklik Fuarı sizleri bekliyor olacak. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Etkinlik Konuları