Yerli Yersiz Serbest Radikaller

Konser / Canlı Müzik

11 Kasım 2014, Salı

22:00 - 23:30

Ücretli

0 850 333 99 11

[email protected]

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

"Sakin, alabildiğine hırçın.
Bazen hüznün, bazen de keyfin dibine vurmak...


An be an... Ama Samimi olmak... İşte bütün mesele bu!.. Performans esnasında bir tebessüm ki; bizi yerden göğe çıkarmaya, bir sert bakış ki bizi yerden yere vurmaya yeter... Müzikle olan ilişkimiz hayatla olan ilişkimizi pekiştiriyor. İşte bu denli çalıp söylemeyi seviyor, seslerimizin hayata karışmasına çabalıyoruz..."

Gitar-vokal/ Jehat Hekimoğlu
Bateri/ Kadir Buzkan
Çello/ Duygu Demir 
Trompet/ Doğan Özcan
Read more at http://www.wherevent.com/detail/Kadir-Lupen-YerliYersiz-Serbest-Radikaller-ArsenLupen#XkxlAe6fBHvk5YWh.99

2007 yılında Beyoğlu denildiğinde “ilk akla gelen olalım” diye yola çıktık. Dönüp arkamıza baktığımızda bunu başardığımızı da söyleyebiliriz. Haftanın 7 günü canlı müzik ile Mask Live Music Club olarak Beyoğlu’nda alternatif müzik sunarak sabahın ilk saatlerine kadar eğleniyor ve eğlendiriyoruz. Hergün 00:30′dan 04:30′a kadar R&B / Funk/ Soul / Rock / Pop tarzında gruplarımız ile canlı müzik keyfine doyacaksınız. Bununla da bitmeyip her hafta 22:00′da başlayan birbirinden farklı grupların konserleri ile farklı müzik lezzetlerini de keşfedebilirsiniz. Bu gece müzik dinleyesim yok, ama dostlarımla beraber olmak isterim diyenlere de cevabımız; Hay hay, kapı önünde sunduğumuz sıcak muhabbet köşemize alalım sizi!

 

Kısaca biz hakkımızda ne yazsak az . Gerisi Mask’ın sıcak atmosferini tadan ve ondan vazgeçemeyenlerden gelsin; Mete Şener (Yönetmen): Mask ayrıcalıklı bir mekan, benim mekanım. Her gece mutlaka canlı müzik olması ve iyi müzik olması buranın müdavimlerini mutlu ediyor. Benim en büyük keyfim burada dostlarımla olmak. Mask bir aile gerçekten. Bunu başka bir mekanda asla hissetmedim.. İyi ki varsın Mask. Hakan Gümüştargaç: Adeta evimizin salonu gibi. Hiçbir yerde bu kadar çok eğlenmiyorum. Sıcak, samimi,elit bir ortam.Her zaman her daim Mask’tayım.

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Mask Live Music Club
İstanbul / Beyoğlu / TAKSİM
Bekar Sokak
Etkinlik Konuları