YDS - YÖKDİL SINAV EĞİTİMİ - ANA PROGRAM

Eğitim / Yabancı Dil

24 Nisan 2019, Çarşamba - 10 Temmuz 2019, Çarşamba

19:00 - 22:00

Ücretli

(0216) 389 89 05

kartal@americanlife.com.tr

Facebook

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Canlı Yayın

Etkinlik Detayları

Doğru hedefe ulaşmak için doğru yerden başlamak gerekir! YDS sınavında başarılı olabilmek için; gireceğiniz sınavın içeriğine birebir uyumlu, kelime, kısa metin çeviri ve gramer çalışmaları yapmanız, bu çalışmaları da çıkmış soru çözümleri, eğitim amaçlı soru çözümleri, bireysel çalışmalar, akademik kelime çalışmaları ile desteklemeniz ve yeterli sayıda gerçek zamanlı deneme sınavlarına girerek sınav tecrübenizi arttırmanız gerekir.

Temel Akademik kelime altyapısını oluşturmuş ve gramer konularına orta düzeyde hâkim katılımcılar için hazırlanmıştır. 60+ eğitiminde sınavda çıkabilecek tüm soru tipleri için hatırlatıcı özet konu anlatımı yapılmakta ve skor odaklı soru çözümleri, paragraf çalışmaları ve zaman yönetimi konularında tempolu çalışılmaktadır. 

Kimler için uygundur: YDS sınavında 60 üstü puan alabilmek için B2 ve üstü seviyede dil bilgisi gerektiği paylaşılmaktadır. B1 Seviyesinde olan katılcımları da bu hedefe ulaştırmak için çalışıyoruz. Daha önce YDS sınavlarına katılmış ama istediği puanı yakalayamamış olan, ya da istenen dil bilgisi yeterliliği bulunan katılımcılar için uygundur. İleri seviye Gramer işlenirken metot ve yöntemlerin geliştirildiği, aynı zamanda paragraf çalışmaları, çevirilerin yapıldığı ve akademik kelime bilgisinin çalışıldığı, katılımcıları B1 ve üstü dilbilgisine sahip olması gerektiği bir programdır.

SINAVA 3 HAFTA KALA ÜCRETSİZ DENEME HAFTALARI VE DEĞERLENDİRMELER !

120 DERS / HAFTAİÇİ 3 Gün (Pazartesi-Çarşamba-Cuma) 

A1/A2 Seviyesinde olan YDS Sınavına girmek isteyen ilgililer Kurumu arayarak bilgi alabilirler. Temel Eğitim ve Hazırlık grupları ile çalışma gerçekleştirebilirler. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
American Life Kartal İngilizce Öğreniyorum Yabancı Dil Okulu
İstanbul / Kartal
Adres: Karlıktepe Mah., Kuzey Sok., Spor Cd., No 12 Karataş Plaza Kat:1-2, 34870 Kartal/İstanbul E-Posta: kartal@americanlife.com.tr Telefon: +90 (216) 389 8905