YAŞAM BOYUNCA STABİLİTE (ANTİ STRES) SEMİNERİ / TÜKENMİŞLİK SENDROMU (BURN – OUT) İLE BAŞA ÇIKMANIN YOLLARI

Seminer / Kişisel Gelişim

19 Mart 2016, Cumartesi - 20 Mart 2016, Pazar

09:30 - 19:00

Ücretli

[email protected]

Etkinlik Detayları

Modern insanın içinde yaşadığı koşullar onu daha az zamanda daha fazla işi tamamlamaya, daha fazla iletişim kanalı ile temasta olmaya, trafikte, alışverişte, sosyal ortamlarda daha fazla bulunmaya zorlamaktadır. Doğasını aşan yaşam koşullarıyla mücadele eden birey, bu alanda ilk başlarda gönüllü ve isteyerek, daha ileride ise mecburen vereceği tavizlerin sonunda kendini zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak yorgun, depresif ve en basit günlük aktiviteyi yönetecek güç ve istekten mahrum bulacaktır. Her geçen gün medyada daha fazla duyduğumuz Tükenmişlik Sendromu bu gün farklı aşamaları ile modern dünyada yaşayan bireylerin temel problemleri arasında sayılmaktadır. İnsanın dengeli – Stabil bir yaşam sürmesi ancak günlük aktivitelerinde ve iş yaşamındaki sorumluluk ve programında doğru ve bilinçli bir ayıklama ve planlama yapması ile sağlanabilecekken acaba kaç kişi böyle bir ihtiyaç hissederek işe koyuluyor? Bu bilinçli ayıklamayı NASIL yapacaklarını bilmeyen kişilerin gün içinde en önemli şudur diye verdikleri kararlarda ciddi büyüklükte hatalar var. Bunun sonucunda; bir kaos dünyasında yaşayan insan, her geçen gün daha fazla konuda artan stresle mücadele etmek durumunda kalıyor.

Reiki Master’ı Horst Günther; gerek kendi profesyonel iş yaşamı, gerekse uzun yıllardır başarı ile devam ettirdiği aşağıda detayı verilen çalışmaları sürecinde kendine müracaat eden ve benzer sorunlar yaşayan kişiler ile ulaştığı başarılı sonuçları elde ettiği metodları bizler ile paylaşmak üzere iki günlük bir seminer için 19-20 Mart 2016 tarihlerinde Yaşam Boyunca Stabilite, Anti Stres Workshop/ Semineri ile İstanbul’da olacak ;

• Bu workshop/seminer yaşamınızı pozitif yöne çevirmek için sizi destekleyip motive edecektir.

• Günümüzün realitesi şudur ki, özellikle iş hayatının insanları, hatta maalesef öğrenciler, okul çocukları ve hatta küçük çocuklar bile stres altındadır. İşte bu problemi analiz etmek, daha iyi bir günlük yaşam için çözümler bulmak zamanı gelmiştir. Tükenmişliği ( burn- out ) önlemek için birçok imkânlar vardır. Asıl çözüm “Önlemek”tir. Ama bunu nasıl yapmalı???

• Bu workshop/seminerin amacı katılanları metodlar, fikirler ve çözümlerle bu yönde bilgilendirmektir.

• Bu workshop/seminerin içeriği problemlerin demonstrasyonu, onların sebepleri ve analizleri, çözümle yönelik teknikler ve uygulamalardır.

• Bu seminerin öğretmeni Horst Günther REIKI Masterı olmadan önce yüksek düzeyde idarecilik yapmıştır. İş adamlarının hangi şartlarda çalıştıklarını çok iyi bilmektedir. Bu workshop da Horst Günther günlük yaşamımızın bu en büyük sorununa çözüm olarak kendi buluşu olan birçok uygulamalar, bireysel danışma ve yol gösterme çalışmaları yapacaktır.

• Workshop un son kısmında her katılana ulaşması gereken hedefler ile olumlu ve sağlıklı bir yaşam için ihtiyacı olan pratik çözümler sunulacaktır.

Seminerin yeri ve tarihi : Green Park Oteli Bostancı, İstanbul.19-20 Mart 2016. Her gün Saat 9.30 – 19.00. En az 10 en çok 14 katılımcı ile gerçekleştirilecektir. Seminerin dili : Seminer Almancadan Türkçeye çevrilecektir.

Seminer ücreti : 435.- Eurodur. Lütfen TL havalesi göndermeyiniz.

Günde 2 defa coffee break verilecektir. Coffee break’ler seminer ücretine dahildir.

Seminer ücretinin en geç 29 Şubat 2016’ya kadar ilgili banka hesabına yatırılmış olması gerekmektedir.

Katılım teyidi ve banka detayları için lütfen [email protected] adresine mesaj gönderiniz.

Seminer/workshop’un öğretmeni: Horst H. Günther Uzun yıllar önemli bir Alman firmasında üst düzey yöneticilik yapmış olan, Dynamic Rebirthing eğitmeni, Kinement Color tedavi uygulayıcısı, Türkçe dahil dünyanın birçok dillerine çevrilmiş kitapların yazarıdır. Yaşamı ile kendi öğrettiklerinin örneği olmuş, 1985’den beri dünyaca tanınmış bir üstat ve REIKI Masterı’dır.

Seminerde görüşmek üzere, kendiniz için en iyi ve doğru kararları aldığınız aydınlık ve güzel günler dileğimizle,

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
The Green Park Hotel Bostancı
İstanbul / Ataşehir / İÇERENKÖY
İçerenköy Mah. Manolya Sanayi Sok. No:36
Etkinlik Konuları