Uyuşmazlık Çözümü Becerileri Eğitimi

Eğitim / Atölye Çalışması

13 Haziran 2015, Cumartesi - 14 Haziran 2015, Pazar

10:00 - 18:00

Ücretli

etkinlik@ortakgelecek.org

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Gerek günlük hayatınızda gerek iş yaşamınızda iletişim halinde olduğunuz insanlarla sorunyaşamamız kaçınılmazdır. Uyuşmazlık dediğimiz olgu toplum içinde yaşayan insanlar içinkaçınılmazdır. Kaldı ki uyuşmazlıkları kaldırmak farklılıkları yok etmektir. Önemli olanuyuşmazlıkları görünmez kılmak değil; onların üstesinden en iyi şekilde gelerek kalıcıçözümler üretebilmektir.

Bu anlamda Sabancı Üniversitesi Uyuşmazlık Analizi ve Çözümü Yüksek Lisans Programı Uyuşmazlık Çözüm Pratiği eğitmenleri olarak birçok saha çalışmasının verdiği tecrübe ile‘Uyuşmazlık Çözümde Prensipli Müzakere ve Dönüştürücü Arabuluculuk Eğitimi’ ile sizlerle birlikteyiz.

Temel uyuşmazlık yönetimi ve bu çözüm biliminde araç olarak müzakere ve arabuluculuk yöntemlerini katılımcılara aktarıp, kendilerinin deneyimlemeyi hedefleyen bu eğitim sayesinde katılımcılar yeni beceriler elde edecektir. Etkin iletişim, pro-aktif çözüm yönetimi, prensipli müzakere ve kazan kazan disiplini, arabuluculuk anlayışı ve çözüm dili gibi kazanımlar eğitimin amaçladıklarından sadece bazılarıdır.

Eğitim içeriğinde var olan tüm konular uygulamalı olarak sunulmakta, katılımcı tiyatro yöntemlerinden yararlanmakta olup, hayatı temel alan çeşitli simülasyonlarla desteklenmektedir.

Süre: İki gün (12 saat)

Ücret: 300 TL + KDV 

(Ödemelerinizi Havale,EFT, PayPal ve Kredi Kartı -Garanti Bankası Kredi Kartlarına taksit imkanı vardır- yöntemleriyle gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuzun ardından sizinle iletişime geçilecektir.)

Eğitim Tarihi: 13-14 Haziran 2015

Son Başvuru Tarihi 03 Haziran 2015

Eğitmenler: Tunç Karaçay, Elif Kalan

Sorularınız için: 0212 243 59 63 no’lu telefondan ve etkinlik@ortakgelecek.org adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Tüm katılımcılarımıza almış oldukları eğitime dair katılımcı belgesi verilecektir.

Eğitim Adresi
Ortak Gelecek için Diyalog Derneği
Firuzağa Mah. Hayriye Cad. Cezayir Çıkmazı Zeki Paşa Apt. No:4 Daire:4 Beyoğlu İstanbul

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Ortak Gelecek İçin Diyalog Derneği
İstanbul / Beyoğlu
Firuzağa Mah. Hayriye Cad. Cezayir Çıkmazı Zeki Paşa Apt. No:4 Daire:4
Etkinlik Konuları