ÜCRETSİZ !!! Vipassana Meditasyonu

Çalıştay / Kişisel Gelişim

2 Kasım 2019, Cumartesi

17:30 - 19:30

Ücretsiz

0 553 289 99 12

Etkinlik Detayları

TARİH: 2 Kasım.2019
17:30-19:30

YER: Hayatölyesi: 0553 289 9912
Karşıyaka-İzmir

ÜCRETSİZ !!!
Vipassana,Meditasyonu

Anday Yolaç

***BU ÇALIŞMA ÜÇ AŞAMALIDIR VE İKİ SAAT SÜRER LÜTFEN RAHAT KIYAFETLER İLE GELİNİZ.EĞER VARSA MEDİTASYON MİNDERLERİNİZİ VEYA MATINIZI GETİREBİLİRSİNİZ.
HERKES GELİRKEN YİYECEK BİR ŞEY GETİRİR. MEYVE KURABİYE BÖREK GİBİ.OTURMA YÜRÜME VE YEMEK YEME MEDİTASYONUDUR. ÜCRET ALINMAZ AMA BAĞIŞ KUTUSU KONUR HERKES İÇİNDEN GELEN PARAYI BAĞIŞ OLARAK KUTUYA ATAR. ***


***Katılım sınırlı sayıda olacaktır.Lütfen önceden arayarak kaydınızı yaptırın.***


Olanı olduğu gibi görmek demek olan Vipassana, Hindistan'ın en eski meditasyon tekniklerinden biridir. Gotama Buda tarafından 2500 yıldan daha uzun süre önce keşfedilen ve evrensel hastalıklara evrensel bir ilaç olarak öğretilen bir ''Yaşama Sanatı''dır. Bu din dışı teknik zihinsel kirlilikleri toptan yok etmeyi ve en yüksek mutluluk, tam bir özgürleşme sonucunu amaçlar. Şifa, sadece hastalıkları iyileştirme değil, insan ıstırabının temel iyileşmesi amacıdır.
Vipassana kendi kendini gözlemleme ile bir kendini dönüştürme yoludur. Bedeni yaşamını biçimlendiren fiziksel duyumlara yönelik disiplinli bir dikkatle doğrudan deneyimlenebilecek ve zihni yaşamını koşullandıran ve sürekli birbiriyle ilişkide olan, zihin ve madde arasında derin bir bağlantıya odaklanır. Zihinsel kirliliği çözüp sevgi ve şefkat dolu, dengeli bir zihin haline getiren bu gözlem temelli, zihin ve maddenin kökenine yapılan kendi kendine keşif yolculuğudur.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayatölyesi
İzmir / Karşiyaka
Tuna Mh. Salah Birsel Sk. No: 35B K: 4 D: 4 (Akbank Sk.) Karşıyaka - İzmir

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: