Top 100DJs World Tour - Dimitri Vegas - Like Mike

Konser / Diğer

9 Mayıs 2015, Cumartesi

14:00 - 16:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Dünyanın en iyi DJlerinin uğrak noktası muhteşem bir etkinlik daha seni bekliyor! Top 100DJs World Tour 2015'te de müziğin en iyilerini şehrine getiriyor. Dimitri Vegas Like Mike ikilisi KüçükÇiftlik Park'ta unutulmaz bir konser vermeye geliyor. Sen de partide yerini garantilemek istiyorsan Dimitri Vegas - Like Mike İstanbul biletini Ticketbis garantisiyle tükenmeden satın al!

Yunan asıllı kardeşler Dimitri Vegas ve Like Mike'ın birlikte verdikleri tüm konserlerin biletleri günler öncesinden tükeniyor. Elektro house, rave ve big room house tarzlarında yaptıkları müzikle konserlerini unutulmaz partilere dönüştüren ikiliyle sen de müziğe doyacaksın. Mayorka, İbiza gibi tatil cennetlerinde çalışan ikili bu adaların muhteşem havasını İstanbul'a getiriyor. Dimitri Vegas Like Mike biletin Ticketbis garantisiyle elinin altında!

9 Mayıs Cumartesi Küçük Çiftlik Park'taki efsane partiyi kaçıranlardan olmak istemiyorsan bu fırsatı iyi değerlendir. Bu ikilinin sahne şovlarına hiç şüphe yok ki sen de hayran kalacaksın! İlk kez Türkiye'ye gelen Dimitri Vegas - Like Mike'ın İstanbul'un ve İstanbullular'ın büyüsüne hayran kalacağına hiç şüphe yok.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
KüçükÇiftlik Park
İstanbul / Beşiktaş / MAÇKA
Kadırgalar Caddesi
Etkinlik Konuları