TİMFED Zirvesi

Zirve / İnşaat

11 Kasım 2014, Salı

13:00 - 21:00

Ücretsiz

0 216 629 01 00

yeliz@timder.org.tr

Facebook

Twitter

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

İnşaat Sektörü TİMFED Zirvesi’nde Biraraya Geliyor!

TİMFED (Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Federasyonu), 11 Kasım 2014 Salı günü Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi’nde “İnşaat Sektöründeki Riskler, Sorunlar ve Küresel Fırsatlar” ana teması ile TİMFED Zirvesi’ni düzenliyor.

Ülke ekonomimizin lokomotif sektörü olan inşaat sektöründeki gelişmeler her dönem ivme kazanarak devam ediyor. İnşaat malzemecileri derneklerini bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan TİMFED de sektöre artı değer kazandırmak adına belirli periyotlarla düzenlediği organizasyonlara TİMFED Zirvesi ile devam ediyor.  

Sektörün öncü kurumlarını bir araya getirerek sektöre yön verecek vizyonlar elde etmek amacıyla, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek zirvede; “Sektördeki Temel Sorunlar”, “Kentsel Dönüşüm Riskleri ve Fırsatları”, “Bayi - Üretici - Tüketici İlişkilerinde Gelişim Potansiyeli”, “Sektörün Geleceği ve Küresel Fırsatlar”, “Ekonomik Gelişmelerin Sektöre Etkisi” gibi önemli başlıklarla sektöre ışık tutulacak.

TİMFED Zirvesi T.C. Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisacıklıoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, TİMFED Başkanı Kemal Çelik’in açılış konuşmalarıyla başlayacak. Konuşmaların ardından gerçekleşecek panelde Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Kerem Alkin’in oturum başkanlığında, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener, Sinpaş GYO Başkanı Avni Çelik, panelde “İnşaat Sektöründeki Riskler, Sorunlar ve Küresel Fırsatlar” ana teması ile sektörü masaya yatırmaya hazırlanıyor.

TİMFED, gerçekleştirilecek zirve ile sektöre artı değer katarken aynı zamanda sektöre yön verecek vizyonlar elde etmek, sektördeki temel sorunları ortaya koymak, sektör için önemli bir iletişim platformu oluşturmak, bayi-üretici-tüketici ilişkilerinde gelişim potansiyeli belirlemek ve ekonomik gelişmelerin sektöre olan etkilerini analiz etmeyi hedefliyor.

Sektör paydaşlarını bir araya getirerek ve sektörün sorunlarını tespit ederek çözümler üretmek için fikir alışverişinin sağlanacağı TİMFED Zirvesi, TİMFED ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin stratejik ortaklığında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin işbirliği ve sinerjisi ile gerçekleşiyor.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Grand Cevahir Otel
İstanbul / Şişli / OKMEYDANI
Darülaceze Cad. No: 9
Etkinlik Konuları