Temel mutfak yemek kursumuzda Gülhan Kara'nın hazırladığı program ile eğitmen şefiniz yönetiminde çorbadan tatlıya her derste 4 farklı çeşitle farklı pişirme tekniklerini öğreniyor 4 haftanın sonunda "yemek pişirme" mantığını çözüyorsunuz. Ne kadar ve ne zaman tuz kullanmalı? Zeytinyağı mı tereyağı mı? Nasıl kullanılır? Baharat çeşitlerinden ocak ve fırın ısılarına, bıçak kullanımından pişirme araçlarına kadar hepsini öğreniyor ve pratik mutfak bilginizi uygulamalı olarak geliştiriyorsunuz.
Her kursiyerin çalışma tezgahı, 2 göz ocağı, bıçak seti, doğrama tahtası ile bir istasyonu vardır ve tek kişi çalışır. Eğitmen şefle birlikte hazırlar, keser, doğrar, pişirir ve tadarsınız. Pişirdiğiniz yemeklerinizi evinize götürmek için yanınızda kapaklı gıdaya uygun saklama kaplarınızı getirmenizi rica ediyoruz.
Türk mutfağından çorbalar, pilavlar, et, balık, tavuk yemekleri ve tatlıların yapıldığı 4 hafta süresince pişirilecek ve kullanılacak tüm malzeme (önlük, bone, eldiven) atölyemiz tarafından temin edilmektedir.
Hiç yemek yapmasını bilmeyen, mutfakla yeni tanışan yetişkinlere özel yemek kursu