Tedarik Zinciri Yönetimi, Lojistik ve Stratejik Satınalma Teknikleri Uzmanlık Eğitimi.

Eğitim / Diğer

20 Aralık 2019, Cuma - 21 Aralık 2019, Cumartesi

09:00 - 17:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Günümüzün değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en etkin ve verimli bir şekilde karşılanabilmesi, işletmelerin tedarik zinciri yönetim sistemlerinde yapısal değişiklere gidilmesini gerektirmiştir. Etkin bir Tedarik Zinciri Yönetimi Sistemi kurmak, kaynakları en etkin biçimde kullanmak, verimliliği arttırmak, mâliyetleri azaltmak, planlı, hızlı ve esnek üretim ve dağıtım gerçekleştirmek tedarik zinciri ve lojistik yöneticilerinin başlıca hedefleri arasındadır.

Dünyada ve ülkemizde Satınalma, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi alanındaki çalışmalar gelişmekte, bu konularda çok çeşitli teknolojiler, sistemler ve yöntemler kullanılmaktadır. Ürünlerde kalite ve fiyatlar birbirine yaklaşmış olup rekabetteki fark hizmetlerde yaratılmaya çalışılmaktadır. Bu çerçevede, daha çağdaş ve ileri satınalma, lojistik ve tedarik zinciri yönetimi yaklaşımlarının uygulanması gerekmektedir.

Bu program genel olarak bu alanda çeşitli kurumsal işletmelerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuş uzman eğitimci bir kadro ile sunulmaktadır.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Ramada Plaza By Wyndham Istanbul City Center
İstanbul / Şişli
Halaskargazi Cad. No:63 34373 Sisli - ISTANBUL / TURKEY
Etkinlik Konuları