Tatlı Rüyalar

Etkinlik Detayları

KUKLALARLA MASALSI BİR MACERAYA TANIK OLUN…

Mart ayında Kadıköy'de Öykü Sahne'de olacağız...

İnan Ambarkütük’ün anonim bir Alman masalından sahneye uyarladığı ve yönettiği “Tatlı Rüyalar” oyununun konusu şöyle: Uyku Ülkesinin padişahı Sultan Horhor, kötü rüyalar gördüğünden uyumaktan korkan biricik kızı Uykucuk Sultan’ın derdine derman bulmak için, Kaf Dağı’na kadar gitmeye kararlıdır. Efsanevi Kaf Dağı’nda aradığı yine efsanevi bir masal kahramanı olan Kabus Yiyendir. Sultan Horhor bir padişahtır, fakat daha da önemlisi bir babadır. Kızı için çıktığı tehlikeli yolculukta birbirinden ilginç ve eğlenceli karakterle karşılaşır. 

Oyun kuklalarla sahneleniyor. Uyku Ülkesi tamamen yastıklardan oluşan ve sürprizlerle dolu bir dekorla tasvir ediliyor.  Birbiri ardına çocukların karşısına çıkan yirmiye yakın kukla, oyunu baştan sona heyecan ve merakla izletiyor. Oyuncular kuklalarla oynarken kendilerini saklamak için uğraşmıyorlar. Onlar  aynı çocukların oyuncak bebekleriyle veya arabalarıyla oynadığı gibi birbirinden güzel kuklalarla oynuyorlar. Oyun bu şekliyle çocukların dünyasına bir adım daha yaklaşıyor.

Hikayesi ve prodüksiyonuyla göz dolduran Tatlı Rüyalar kaçırılmaması gereken bir yapım. Büyüklere ve miniklere birlikte keyifli bir hafta sonu geçirmeleri için iyi bir fırsat sunuyor. Biletler Biletix’te...

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Öykü Sahne
İstanbul / Kadıköy
Sakızgülü Sok. No:29 Bahariye
Etkinlik Konuları