Tatlı Rüyalar

Sahne Sanatları / Çocuk Oyunu

7 Şubat 2013, Perşembe

13:00 - 14:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

SEVDİKLERİNİZ İÇİN NEREYE KADAR GİDEBİLİRSİNİZ! KAF DAĞI YETERLİ Mİ? BİRBİRİNDEN İLGİNÇ KUKLALARLA MASALSI BİR YOLCULUĞA HAZIR OLUN…….

 Uyku Ülkesi’nin padişahı Sultan Horhor, kötü rüyalar gördüğü için uyumaktan korkan biricik kızı Uykucuk Sultan’nın derdine derman bulmak için, Kaf Dağı’na kadar gitmeye kararlıdır. O bir padişahtır, fakat daha da önemlisi bir babadır. Kızı için çıktığı tehlikeli yolculukta birbirinden ilginç karakterlerle karşılaşır.  Oyunumuzu kukla kullanarak sahneliyoruz. Çocuklarımızı masalsı bir dünyaya sokmak istiyoruz. Bu dünyayı,  kukla oyunlarının sahnelendiği klasik kukla perdesiyle değil, sahneye yayılmış bir dekorla kuruyoruz. Sürprizlerle dolu bu dekorun içinde oyuncularımız, aynı çocukların oyuncak bebekleriyle veya arabalarıyla oynadığı gibi, onların gözleri önünde, büyük bir salonda bile rahatlıkla görülebilecek boyutlardaki kuklalarımızla oynuyor.

Yazan-Yöneten:  İnan Ambarkütük Kukla Tasarım-Uygulama: Sibel Altan Müzik:  Kaan Mete Dekor-Kostüm:  Günsu Engin Işık Tasarım: Coşkun Yel Ses Kumanda: Berrin Karabaş Oynayanlar: Toygun Ateş, İnan Ambarkütük, Özlem Aktaş,  Hafize Balkan, Yelda Alp, Emsal Yeşilbingöl

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Halis Kurtça Kültür Merkezi
İstanbul / Kadıköy / MERDİVENKÖY
Merdivenköy Mh. Ressam Salih Ermez Caddesi No:46
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: