Tamirane Indie Sessions (Ücretsiz)

Konser / Canlı Müzik

14 Kasım 2015, Cumartesi

21:30 - 23:00

Ücretsiz

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Tamirane’nin Ekim ayında başlattığı yeni konser serisi ; bağımsız müziğin yetenekli müzisyenlerinden oluşan programıyla hemen dikkatleri çeken “Indie Sessions” Kasım ayında da aynı hızla devam ediyor!

Her Cumartesi akşamı Tamirane’nin Uniq İstanbul’daki yeni mekanında güncel müziğin yetenekli temsilcileri, şehrin tantanasına girmeden iyi müziğin içine atlamanız için sizi bekliyor. 

07 Kasım 2015 – Cumartesi “Indie Sessions”

Saat : 21:30 (Ücretsiz Etkinlik)

Damla Pehlevan

(vokal, gitar, bas, davul) 

Baba Zula ile profesyonel müzik kariyerine adım atan ve Shantel ile Anarchy & Romance turnesi kapsamında Avrupa ve dünyanın önemli sahnelerinde yer alan müzisyen, şimdi Joli Pop projesi ile müzik hayatına devam ediyor. Edith Piaf'tan Ajda Pekkan'a, Peggy Lee'den Sertab Erener'e uzanan pop caz repertuvarı ile 7 Kasım Cumartesi akşamı Tamirane’de. Kaçırmayın!

14 Kasım 2015 – Cumartesi “Indie Sessions”

Saat : 21:30 (Ücretsiz Etkinlik)

Genç Osman

(vokal/gitar, gitar, bas, klavye, davul) 

Mavi Sakal grubunun “İki Yol" (Single) ve "Kan Kokusu" albümlerinde solistliği üstlendiği dönemde Türk Rock müziğinin önemli erkek vokalleri arasında gösterilen Genç Osman, uzun bir aradan sonra kendine özgü hikayelerini bir araya topladığı ilk solo albümü Gökyüzü Masmavi ile “Indie Sessions” kapsamında Tamirane’de.

21 Kasım 2015 – Cumartesi “Indie Sessions”

Saat : 21:30 (Ücretsiz Etkinlik)

Burcu Tatlıses

(vokal, back vokal gitar, elektrik gitar, bas gitar, davul) 

Kendine özgü dili ve şarkılara inşa ettiği hikayelerle alışıldık “pop” algısını zorlayan Burcu Tatlıses, ilk albümü “Güzel Kokuyorum” ile Tamirane’de. Biri cover toplam 11 şarkı bulunan ve prodüktörlüğünü Cihan Mürtezaoğlu’nun üstlendiği albümünden derlediği repertuvarı ile Burcu Tatlıses; kendi yazdığı söz ve müziklerinin yanı sıra, Mabel Matiz, Cihan Mürtezaoğlu, Emre Aksu ve Serkan Çevik’le birlikte yazdığı şarkılar ve yeniden yorumladığı bir Baba Zula şarkısı ile harika bir konser sizi bekliyor..

28 Kasım 2015 – Cumartesi “Indie Sessions”

Saat : 21:30 (Ücretsiz Etkinlik)

Selin Sümbültepe

(vokal, gitar, bas gitar, klavye, davul) 

Elif Çağlar, Evrim Özşuca, Bilal Karaman gibi müzisyenlerin projelerinde ve Hande Yener , Yalın, Gökhan Türkmen gibi popüler isimlerin sahnelerinde back vokal olarak sürdürdüğü müzik hayatına kendi şarkılarını da söyleyerek farklı bir yön vermeye hazırlanan Selin Sümbültepe eşsiz yorumuyla Tamirane’de. Gitarda Emre Tankal, bas gitarda Volkan Topakoğlu, tuşlu çalgılarda Cem Dinler ve davulda Kerem Öktem ile Selin Sümbültepe harika bir konser sunuyor.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Tamirane - Uniq İstanbul
İstanbul / Şişli / MASLAK
Ayazağa Caddesi No:4C/109 Maslak Sarıyer Istanbul