Sunum Teknikleri ile İkna

Etkinlik Detayları

Erdem Karagöz, "Sunum Teknikleri ve İkna" eğitimleriyle eylül ayı boyunca İzmir ve Bursa'da sizlerle buluşuyor.

Başkalarını ikna etmek ve güven kazanmak istiyorsunuz ve bugüne kadar aldığınız eğitimler "ne" yapmanız gerektiğini anlattı. Bu eğitim size "nasıl" yapmanız gerektiğini öğretiyor. Ortam çok eğlenceli, eğitmen egoları aşmış bir "hizmetkar"... Sürekli interaktif bir eğitim ve eğitim sonunda cebinizde gerçek davranış değişiklikleri sizi bekliyor. 

Sunum yaparken çok heyecanlanıyorsanız; kendinizi çok önemsiyorsunuz demektir. Bu eğitim işinizi önemsemeyi anlatıyor. Kendinizi yetersiz ve başarısız hissediyorsanız bu eğitim potansiyelinizi keşfetmenizi öğretiyor. Bu eğitim sonunda istersen onlarca kişi karşısında isterseniz bire bir sunum yaparken duygusal belleklerde iz bırakacak, kesinlikle şu an doğru kişi ile birlikteyim dedirteceksiniz. İşinizden keyif alacak kelimeleriniz ile etkileyecek ses tonunuz ile yönetecek ve beden dilinizle başkalarının kararlarını değiştireceksiniz.

Erdem Karagöz sunum teknikleri ile ikna eğitimini hazırlamak için çicek satıcıları, tutuklu ve hükümlüler, çocuklar, anketörler, üst düzey sporcular, satıcılar, şirket CEO ve yöneticileri ile çalıştı. Zihninize, ruhunuza dokunmak  ve alışkanlıklarınızı değiştirmek için bu eğitime davetlisiniz.

Kimler Katılmalı?
Sunum yaparak kariyer beklentisi olanlar
Satıcılar
Yöneticiler
Siyaset yapanlar 
STK Yöneticileri
İş profesyonelleri


 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kaya Prestige Hotel
İzmir / Merkez
Adres: 1371. Sk. No:7 Çankaya
Etkinlik Konuları
Erdem Karagöz
Satış ve İkna Eğitmeni/Yazar