Sosyal Ağlar Ekseninde Grafik Tasarım Sınıfı (Onlıne)

Eğitim / Tasarım

21 Mart 2017, Salı

19:30 - 22:30

Ücretli

0(212) 230 11 18

tezgah@tezgahcilar.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Eğitim Vaadi: 6 hafta, toplam 18 saat sürecek online eğitimin ardından bir reklam ajansına gidip onların sosyal medya tasarımlarını yapabileceğinizi söyleyecek kadar yetiye sahip olacaksınız. Eğitimin sonunda tamamlanmış bir projeye sahip olacaksınız.

Tezgahçılar Okul ilk kapsamlı online eğitimini gururla sunar!

Tasarımın temel kurallarından başlayarak grafik tasarımcılığa çok büyük bir adım atacak ve tüm eğitim boyunca odak noktanız sosyal ağlar ekseninde tasarım yapmak olacak. Grafik tasarımı alanında hem sağlam bir teorik altyapı edinecek ve eğitimin online doğasından ötürü her an bilgisayar başında pratik yapıyor olacaksınız.

Bu hedefe yönelik ve verimli bir içeriğin benzerini Türkiye'de bulamazsınız.

Sosyal Ağlar Ekseninde Grafik Tasarım Sınıfı'nda her türlü sosyal medya post'undan başlayarak bir işletmenin sosyal ağ kimliğini oluşturmaya kadar ihtiyacınız olabilecek her şeyi öğreneceksiniz. Tasarım sürecinin tüm aşamalarını ve dinamiklerini keşfedeceksiniz. Temel tasarımdan görsel iletişim prensiplerine, uygun renk paletleri yaratmaktan sosyal ağlara yönelik tasarım uygulama ve programlarına kadar dolu dolu bir eğitim içeriğine sahip bu çok özel Tezgahçılar Okul'da sizi bekliyor.

Eğitimde elbette program da öğreneceksiniz. Adobe programları ve Adobe Photoshop ön planda olacak. Ayrıca program dağarcığınıza katarak birçok farklı görsel tasarım ihtiyacınıza yanıt olabilecek alternatif web tabanlı programlar tanıyacak, eğitim boyunca sürekli uygulamalar yapacaksınız.

6 haftanın sonunda ise portfolyonuza katabileceğiniz bir proje yapacağız. Bir markanın kurumsal kimliğini sosyal ağlar için özelleştirecek ve konumlandıracaksınız.

Eğitmenler

Atölye yürütücüleri değerli eğitmenlerimiz Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve aynı zamanda SomutdüŞ kurucusu Kemal Şahin ve infografik.com.tr kurucusu Emrah Cengiz olacaklar. Konuk eğitmenlerimiz ise içeriği zenginleştirerek katkıda bulunacaklar.

 

Eğitim ne zaman?

21 Mart Salı 19:30'ta başlayarak; 6 hafta, her salı 19:30-22:30 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek. Eğitimin sonunda katılımcılar bir proje tamamlamış olacaklar.

Kimler gelmeli?

Bu eğitime katılmak isteyenlerin daha önceden ilgili bir alanda tecrübesi olması gerekmiyor. Grafik tasarımı öğrenmek, sosyal medya üzerine çalışmak isteyen, dijital içerik üretimi yapan herkes gelebilir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Tezgahçılar
İstanbul / Şişli / NİŞANTAŞI
Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi Bina No:165/1