Sırma Belin ile Bireysel Ses Masajı Seansları

Eğitim / Atölye Çalışması

5 Nisan 2017, Çarşamba - 26 Nisan 2017, Çarşamba

12:00 - 17:00

Ücretli

0532 2956248 0212 4664141

nil@zihinvebeden.com

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Nisan ayı her ÇARŞAMBA günleri, saat 12.00-17.00 arası Sırma Belin ile bireysel SES MASAJI seansları.

5000 yıl geriye giden kadim bir gelenekten gelen ses çanakları ile frekansınızı yükseltin !

Bir alman yöntemi olan Peter Hess Ses masajının Türkiye'deki tek uygulayıcısı/temsilcsi ve Avrupa ses terapistleri birliği üyesi Sırma Belin artık Zihin Beden Danışmanlıkta haftada bir gün bireysel SES MASAJI seanlarına başlıyor.
Nisan ayı boyunca her çarşamba 12.00-17.00 saatleri arasında bu eşsiz terapi ile tanışabilir, zihin beden ve ruh bütünlüğü ile çalışan bu yöntemle şifalanabilirsiniz !

Artık her şeyin frekans olduğu gerçeği ile yüz yüzeyiz. Her birimiz titreşen varlıklarız. Organlarımızın, her bir hücremizin belli bir titreşimi var ancak bazen bu ayar bozulabilir ve sonuçta hastalanırız. O nedenle zaman zaman beden zihin ve ruhumuza frekans ayarının yapılması gerekir.
Ses masajında ,giyinik halde uzanan kişinin bedeninin üzerine yerleştirilen ve şifalı frekanslar yayan ses çanaklarına nazikçe vurulur. Çıkan ses ve titreşimler bedende dalga dalga yayılır, bu durum içerden hücrelere masaj etkisi yaratır.

Beyin dalgaları kısa sürede değişir, derinleşir. Kişinin kendi içindeki gücün , ''içindeki hekimin'' uyanması sağlanır. Ses ve titreşimler beynin belli bölgelerine ulaşıp mutluluk hormonları ve ağrı kesiciler salgılanir| derin gevşemeye geçilir. Kişi kendini rahatlamış hisseder ve stresten uzaklaşır.
Ses masajı genel olarak uykusuzluğa, strese, hiperaktiviteye, güven ve özgüven sorunlarına, kararsızlığa, yaratıcılığa, odaklanamamaya, migren ve her türlü ağrıya iyi gelir. Kullanıldığı diğer alanlar otizm, demans, kulak çınlaması, parkinson, kasılmış uzuvların tedavisi (felç), bağımlılıklar ve pedagoji alanıdır.

Ses çanaklarının sesi huzur hissi verir ve tek yan etkisi mutluluktur !!!

Daha ayrıntıı bilgi için www.sirmabelin.com
Sırma Belin ile Ses Mucizesi ve Tibet Çanakları
www.sirmabelin.com
SIRMA BELİN - Peter Hess Terapi Ses Çanakları Uygulayıcısı / Kişisel Dönüşüm Danışmanı. İstanbul Üniversitesi Alman dili edebiyatı bölümünden ...

instagram sirma_belin
Facebook Ses Mucizesi ve tibet ses çanakları

Etkinliklerimiz randevuludur.
Randevularınız ve sorularınız için Nil Tavelli ile irtibata geçebilirsiniz.

Nil Tavelli

0532 295 62 48
0212 466 4141

[email protected]
[email protected]
www.zihinvebeden.com
ww.facebook.com/zihinvebeden
www.instagram.com/zihin_ve_beden_nil_tavelli 
www.twitter.com/ZihinveBeden

Zihin Ve Beden Danışmanlık Akademi
İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul

Kurumumuzda yapılan eğitimler ve uygulamalarda teşhis veya tedavi uygulanmamaktadır. Web Sayfamızda bulunan bilgiler hiç bir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılamaz. Tanı ve tedavi, mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir. Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen önce doktorunuza danışınız

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Zihin Ve Beden Danışmanlık Akademi
İstanbul / Bakırköy
İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul