Sınavda stres yönetimi eğitimi (online)

Eğitim / Atölye Çalışması

21 Şubat 2020, Cuma

20:00 - 21:30

Ücretli

0850 500 2000

info@potansiyelim.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

ONLINE UYGULAMALI BİR EĞİTİM

Online canlı sınıf eğitimi nasıl oluyor?

2011 yılından beri, internette oluşturduğumuz canlı sınıflarda, online eğitimler veriyoruz. Bir uygulama yardımıyla canlı sınıflarımıza girerek, yüz yüze tadında eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Eğitime katılmak oldukça kolaydır. "Zoom uygulamasını telefonunuza, tabletinize yada bilgisayarınıza indirmek ve ID kısmına 850 500 2000 yazarak Join demek yeterli olacaktır. Not: canlı sınıfımız eğitim saatinden on dakika önce aktif olacaktır. Eğitim öncesinde, katılımcılarımıza nasıl katılacağı ile ilgili detaylı bilgi gönderilecektir. 

Eğitimimize, cocuğunuz yada çocuklarınızla birlikte girebilirsiniz. Her katılımcı için ayrı ayrı eğitim almanıza gerek yoktur.

Sınavda Stres Kontrolü Eğitimi Hakkında!

Stresi hissettiğimizde, beynimizde ve vücudumuzda bir takım değişimler olur. Bu değişim esnasında, hatırlamak ve mantıklı düşünmek zorlaşır.Bu Eğitimde stresimizin seviyesini düşük tutmayı öğreneceğiz. Bu sayede, hatırlamak ve mantıklı düşünmek kolaylaşacağı gibi, karın ve baş ağrısı gibi, stresin diğer negatif getirilerinden kurtulacağız.

Önümüzdeki aylarda çocuklarımzı bekleyen çok sayıda sınav var. Bu eğitim, streslerini kontrol etmelerini öğrenen öğrenciler için, ders çalışmanın da stresini ortadan kaldırarak, daha verimli ve sistemli bir çalışma ortamı oluşturmaktadırlar.

Eğitimi Web sitemizde incelemek için tıklayınız. https://potansiyelim.com/online-egitim/sinavda-stres-kontrolu/

Online eğitimin ne kadar kolay olduğunu görmek için izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=HGm-Zj7an8g&t=35s

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kişisel Gelişim Online
Balıkesir / Edremit / KADIKÖY
Online etkinlik
Etkinlik Konuları