Sevgi Karaca ile Workshop: Yüz ve Şifreleri

Eğitim / Atölye Çalışması

29 Kasım 2014, Cumartesi

10:00 - 17:00

Ücretli

0 (542) 312 36 85

sevgi@sevgikaraca.org

Twitter

Etkinlik Detayları

Yüz şifrelerini çözmek için harekete geçin.

Çin Yüz Okuma Sanatı'nın tüm inceliklerini anlattığı kendi kulvarında bir ilk olan "SEN GERÇEKTE SEN MİSİN?" kitabının yazarı Yaşam Koçu Sevgi KARACA, bir ilki daha gerçekleştiriyor. 

Kendi yaşamını Çin Yüz Okuma Sanatı'nın yardımıyla bir heykeltıraş titizliğiyle yeniden biçimlendiren Sevgi KARACA, çıktığı tasarım yolculuğunun sırlarını YÜZ VE ŞİFRELERİ adlı Workshop'ında katılımcılarıyla paylaşıyor.

Sevgi KARACA, Yüz Okuma Sanatı'nın köklerinin milattan önce 3000'lere dayandığını söylüyor. Çin'de "Sarı İmparatorluk" döneminde kadınlara dokunmak yasak olduğu için ilk doktorların uzaktan bakarak hastalıkları teşhis ettiklerini ekliyor. Zaman içinde, organların sağlık durumunun ve kişilik özelliklerinin yüz hatlarına yansıdığının keşfedildiğini ve Çinlilerin "Yüz Okuma İlkeleri"ni bir sanat haline getirdiklerini özellikle vurguluyor.

Sevgi KARACA, Çin Yüz Okuma Sanatı, "100 yaşımıza kadar yaşayacağımızı varsayıyor" diyerek, her bir yaşın yüzümüzde karşılığının var olduğunu söylüyor. "Yüzümüzdeki 100 noktada gerçekte kim olduğumuza ve istediğimiz hayata nasıl ulaşabileceğimize dair ipuçlarını içeren şifreli mesajlar" olduğunu, bizleri daha mutlu bir geleceğe taşıyacak hayatın şifrelerinin aslında kendi yüzümüzde gizli olduğunu iddia ediyor. 

Yaşadığı hayattan memnun olmayıp, gerçek potansiyelini keşfetmek isteyenler, bu workshop'a katılarak yüzlerindeki şifreli mesajlarını çözme şansını yakalayabilecekler. Kendi 100 Yaş Haritaları yardımıyla, AŞK-PARA-ŞANS-SAĞLIK-KARİYER-MUTLULUK ŞİFRELERİ'ni çözerek yaşamlarını istedikleri gibi yeniden tasarlama fırsatını bulacaklar.

ETKİNLİK ÜCRETLİDİR 
(Eğitim bedeline dökümantasyon, 100 Yaş Kadın ve Erkek Haritaları, ikramlar ve açık büfe öğle yemeği dahildir.)

Sınırlı sayıda katılımın gerçekleşeceği Workshop hakkında bilgi ve kayıt için 0 (542) 312 36 85 numaralı telefonu arayabilir ve sevgi@sevgikaraca.org adresine mail atabilirsiniz.

İÇERİK

Yüz Okuma Nedir ve Tarihteki Yolculuğu
Yüz Okumanın Evrensel Prensipleri (Ki Enerjisi ve Yin-Yang Teorisi)
Beş Element Teorisi
Her Elementin Ayrıntılı Yüz Hatları, Duygusal, Bedensel Yapıları ve Kişilik Özellikleri 
Siz Kimsiniz?
Bir Yüzü Nasıl Okuruz?
Yüzümüzdeki 100 Nokta-Yüz Mesaj ve 100 Şifre Çözümlemeleri 
Aşk-Zenginlik-Sağlık-Şans Şifrelerimiz 
İlişkilerde Uyum ve Uyumsuzluk
Yüzümüzdeki Dört Dönüm Kapısı
Yüz ve Simetri
Yüzümüzdeki 100 Şifre Çözümlemesi ile Yeni Bir Yaşam Mümkün mü?
Örnek Yüz Okumaları

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Taksim Elite World Hotel
İstanbul / Beyoğlu / TAKSİM
Şehit Muhtar Caddesi No: 42