SES YOGASI - SES TERAPİ ÇANAKLARI ve YOGA ile BEDENİN NOTALARINA YOLCULUK

Çalıştay / Kişisel Gelişim

18 Mart 2020, Çarşamba

19:00 - 21:00

Ücretli

0 553 289 99 12

Etkinlik Detayları

SES YOGASI - SES TERAPİ ÇANAKLARI ve YOGA ile BEDENİN NOTALARINA YOLCULUK
Çiçek Bahar Togay - Çağla Toygan Kara

*** ÜCRET:180.TL ***

TARİH:18 Mart 2020
19:00 - 21:00

YER:Hayatölyesi
İletişim: 0553 289 9912
Karşıyaka Çarşı Akbank sk.

*** Çalışma max 12 kişi olacaktır.Katılmak isteyenlerin iletişime geçerek isim soyisim yazdırması gerekir. ***

SES TERAPİ ÇANAKLARI, YOGA ve NEFES ile BEDENİN NOTALARINA YOLCULUK…
DİNLE… BEDENİN SENİNLE KONUŞUYOR…. Şifan, bedeninde, kendi mabedinde saklı…
“Evrenin sırrını bilmek istiyorsan, varoluşu enerji, frekans ve titreşim olarak düşün.” Nikola Tesla
Herkesin bedeninin bir müziği, bir harmonisi olduğunu biliyor muydunuz? Her oganımızın ayrı bir NOTAsı, harmonisi, FREKANSı ve titreşimi vardır. Ses, frekans ve titreşimler üzerine bir çok araştırmalar yapmış ve kitaplar yazmış olan dünyaca ünlü onkolog Dr. MITCHELL L. GAYNOR “Hastalıklara BEDENİN HARMONİSİnin bozulması (disharmony) olararak bakabiliriz…” diyerek seslerin dolayısıyla TİTREŞİMlerin insan sağlığı üzerindeki etkisinin önemini belirtmiş ve kendi onkoloji kliniklerinde destekleyici tedavi olarak özellikle ses terapi çanaklarını kullanmıştır.
Her organın belli bir frekansı, bir notası vardır ve bedendeki her organ bir çakra merkezi ile bağlantılıdır, aynı zamanda her çakra merkezi beynin bir bölümüyle ilintilidir. Dolayısı ile enerji merkezlerinin (çakra) harmonisi bozulduğunda bu tüm sistemi etkilemekte, psikolojik ve fiziksel rahatsızlıklar ortaya çıkmaktadır. Ses Terapi Çanakları ile çalışıldığında bedenimizi bir nevi AKORT EDERİZ ve enerji merkezlerimizi olması gereken frekans ve titreşime uyumlarız.
Dr.JOE DISPENZA, enerji merkezleri ve etraflarındaki alan frekanslarının yeniden kodlanarak, fizyolojik ve psikolojik iyileşmelerin gerçekleştiğini, YÜZLERCE insan üzerinde yaptığı çalışma ve DENEYlerle bilimsel olarak İSPATlamıştır. FREKANS bilgi taşır ve frekans yavaşlayınca maddeye şekil verir - yani enerji alanımızdaki frekanslar bedenimizi oluşturur.
Bu çalışmada 1.Enerji merkezi olan Muladhara yani KÖK ÇAKRAsına odaklanacağız:
SES Terapi Çanakları, YOGA ve NEFES çalışmaları ile enerji merkezleri ve çevresindeki alanda özümüze ait olmayan ve bize hizmet etmeyen, hayatımızda blokajlara sebep olan olumsuz bilgi ve kodlamaları iptal edip yerlerine yüksek frekanslı, enerji merkezlerimizle uyumlu bilgi ve frekanslar yükleyeceğiz.
Yoga ve Nefes çalışmasıyla “BEDENİMİZDE OLMAYI”, “BEDENİMİZİ DİNLEMEYİ” deneyimlerken 1.Enerji merkezimize ODAKlanarak spesifik duruş ve nefes teknikleri ile bedendeki sıkışmış enerjileri atarken aynı zamanda yüksek frekanslı enerjiyi bu bölgeye yönlendireceğiz ve enerji akışını canlandıracağız. Unutmayın ODAK neredeyse, ENERJİ oraya akar… Ses Terapi Çanakları ile, Yoga çalışması sırasında odaklandığımız merkeze özel, UYUMLU frekanslar verilecek ve siz enerji alanınızı yeni bilgi ve KODLAMAlarla yüklerken, kendi İYİLEŞTİRME ve YARATIM kapasitenizin farkına varıp, aktive edeceksiniz.

KÖK ÇAKRASI ile ilgili kısa bilgi: Kök çakradan enerjetik yollar, bir ağacın kökleri gibi, aşağı doğru ilerleyerek bacaklardan ve ayak tabanlarından toprağa, Dünya gezegenine ulaşır ve kök salar…. KÖK ÇAKRAsını şifalandırmanın en etkili yolu bedenimizle bağlantıya geçmek, onu hissetmek, kabul etmek ve SEVMEKtir… Unutmayın, BEDENİMİZ MABEDİMİZdir…. NİYETLERİ, HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN KÖKLENMEMİZ GEREK….. KÖKLENME, bedenimiz ve üzerinde yaşadığımız bu Dünya ile iletişime geçip sağlam bir TEMEL oluşturmamızı, BURADA ve ŞİMDİ’de olmamızı sağlar…. Köklenme, yaratım döngüsünü tamamlar… Çünkü ancak niyet/enerji, maddeye dönüp vücut bulduğunda YARATIM gerçekleşir

Bu merkezin sağlıklı bir şekilde çalışması ile kişi yaşam enerjisiyle dolar, yaşama ait korku, kaygı ve güvensizlikleri kaybolur, büyük bir CESARET ve yaşam COŞKUsu ile hayata atılır. Yaşam gücümüz, coşkumuz ve TOPRAK ANA ile olan bağlantımız bu merkez aracılığı ile şekillenir… Unutmayın, ne kadar derine KÖKlenirsek, o kadar sağlam durur ve yükseliriz…
Bu merkez, tüm diğer üst merkezlerin TEMELini oluşturur, tam bir enerji pompası gibi çalışarak tüm YAŞAM ENERJİSİni omurgadan yukarı diğer merkezlere taşır. Tüm diğer çakraların üzerine inşa edileceği temel olan Muladhara sağlam, güçlü ve dengede olduğunda kuvvetli köklerimiz sayesinde, hayatta istediğimiz her yöne sarsılmadan, savrulmadan, güvenle ve özgürce ilerleyebiliriz. Bedende kemikler, omurga, bacaklar, dizler ve kolon bölgeleri gibi daha dens bölgeleri ile ilişkilidir. Peki….KÖK ÇAKRASI’nın DENGESİNİN BOZULDUĞUNU nasıl anlarız? - Hergün, tüm gücünle, onlarca olumlama yapıp, birşeyleri hayata geçirmeye, yaratmaya çalışıyorsun ve “hiçbir sey olmuyor…” mu? - Sosyal anksiyete, panik atak, korku, güvensizlik hissi ve depresyonu yenmek için sürekli bir mücadele halinde misin? - İş değiştirmek ve yeni bir yere taşınmak senin için bir kabus mu? - Sağlıklı bir beslenme ve egzersiz programı uygulamakta zorlanıyor musun? - Uyku sorunun mu var? - Hayatı sorgulayıp, anlamsız mı buluyorsun? - Kök Çakrasının dengesi bozulduğunda insan yaşam coşkusunu ve amacını kaybeder, yaşamdan keyif almaz, depresyona gire. Kendini güvende hissedemez. Diğer üst çakralara yeterli yaşam enerjisini pompalayamaz ve böylece tüm sistemin dengesi, harmonisi bozulur. KÖK ÇAKRA DENGELENDİĞİNDE; Bedende pranik enerjinin, yani evrensel yaşam enerjisinin, serbestçe keyifle akması sonucu korkularınız CESARET’e, ÖZGÜVEN’e ve dolayısıyla YARATIM’a dönüşecek… Kendinizi HUZUR’lu ve KÖKLENMİŞ hissedeceksiniz ve YAŞAMIN VAROLMANIN NE KADAR MUHTEŞEM BİR HİS olduğunu hatırlayıp bu zaman kadar yapmak istediğiniz ama güvensizlik hissi ve korkulardan dolayı ertelediğiniz hayallerinizi COŞKU ile hayata geçireceksiniz….

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayatölyesi
İzmir / Karşiyaka
Tuna Mh. Salah Birsel Sk. No: 35B K: 4 D: 4 (Akbank Sk.) Karşıyaka - İzmir