Ses Düzenleri Tonmaister

Eğitim / Kariyer

12 Kasım 2017, Pazar - 15 Mart 2018, Perşembe

19:00 - 22:00

Ücretli

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

http://www.galatasarayitm.com.trKısa zamanda yoğunlaştırılmış Pratik bir eğitim almak istiyorsanız, Ses Düzenleri iş tabanlı eğitim programı sizin için en uygun programdır. Haftada 12 saat ağırlığında uygulamalı 4 tam unite dersiyle Galatasaray ITM size mesleğinize panaromik bir bakış açısı kazandıracak. ( Cumartesi Pazar 13-19 saatleri arasında) (pazartesi,salı,çarşamba,perşembe  19-22 saatleri arasında)Ses düzenleri eğitimi, akustik, studyo mühendisliği, konser sistemleri ve müzik üretimi ile ilgili ileri teknikleri kapsar. Teknik personelin, işlerinden ayrılmak zorunda olmadan eğitim alabilmeleri için özel olarak tasarlanmıştır.

Hızlandırılmış eğitimin sonunda başarılı olan öğrenciler MEB Ses düzenleri/Tonmayster belgesi yanısıra Edexcel sistemine kayıt olup gerekli uygulamaları yapmaları halinde Edexcel (HNQ) 4.seviyede ses kayıt ve mühendisliği sertifikasını almaya hak kazanırlar.

Eğitimin ülke sınırları dahilindeki entegrasyonu Milli Eğitim Bakanlığı, uluslar arası sertifika ve akreditasyon düzenlemeleri “APRS” Meslek standartları kurumununda onayladığı “Edexcel” aracılığı ile yapılmıştır

 

 

_________________________

Galatasaray ITM

Şirinevler Mah.Mareşal Fevzi Çakmak Cad.

İncesu Sk.No 6 Fırat İş hanı Kat 2 

Bahçelievler,  İstanbul

     :  0 555 456 7003
Fax: +90 212 244 0333

http://www.galatasarayitm.com
http://www.facebook.com/galatasarayitm

http://galatasarayitm.blogspot.com/

twitter.com/galatasarayitm 

 

 

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Galatasaray İTM
İstanbul / Bahçelievler / ŞİRİNEVLER
şirinevler mh mareşal fevzi çakmak caddesi incesu sk no 6 d 4 bahçelievler
Etkinlik Konuları