SAP İnovasyon Forum

Konferans / Bilişim

29 Mayıs 2015, Cuma

09:30 - 17:30

Ücretsiz

Katılım Formu

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

SAP İnovasyon Forum, 29 Mayıs Cuma günü iş dünyasını inovasyonun ihtiyacı olan kıvılcımı oluşturmak üzere buluşturmaya hazırlanıyor. 

Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri olan SAP, “Gerçek inovasyonu hareket ettirecek kıvılcım nasıl yaratılır?” sorusunun cevabını tartışmak üzere  29 Mayıs Cuma günü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Rumeli Salonu’nda SAP İnovasyon Forum’u  düzenliyor. 

Tiyatro oyuncusu ve iş adamı Ali Poyrazoğlu’nun “İnovasyon-Değişim-Dönüşüm” başlıklı sunumuyla başlayacak SAP İnovasyon Forum SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin ve SAP Türkiye Satış Direktörü Musa Zorbozan’ın açılış konuşmalarıyla devam edecek. Sektörün öncü firmalarının e-ticaret, ürün ve yaşam döngüsünde teknolojiyle nasıl fark yarattıklarına dair hikayelerini de aktaracakları etkinlikte aynı zamanda etkileyici görselliği ile Boston Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Görüntü" ödülünü kazanan Hollywood yapımı belgesel "Human Face of Big Data" özel gösterimi de gerçekleştirilecek.

 İş dünyasında yenilikçiliğin temsilcisi Y kuşağı ve değişen iş stratejileri ise SAP Türkiye İK Direktörü Hande Genç’in moderatörlüğünde gerçekleşecek panelde ele alınacak.  

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı
İstanbul / Şişli / HARBİYE
Gümüş Cad. No:4
Etkinlik Konuları