Ruhun Şifası ve Öz'e Dönüş

Çalıştay / Kişisel Gelişim

31 Ekim 2018, Çarşamba - 30 Kasım 2018, Cuma

13:00 - 19:00

Ücretli

0 553 289 99 12

Etkinlik Detayları

Pınar Özbay
Ruhun Şifası ve Öz'e Dönüş

Hayatölyesi
İletişim: 0553 289 9912
Karşıyaka-İzmir

Ruh'un Şifası ve Öz'e Dönüş Bireysel Çalışmalarım; 

Bizler, yalnızca fiziksel duygularımız ve akılcı zihnimizle yaşamaya başladığımızda Birlik bilincimizi kaybettik; İlahi köklerimizi, bağlarımızı unuttuk. İçimizde korku ve güvensizliğe sebep olan ayrılık sürecine girdik.
Bu durum maalesef bizi tüm varoluşun, yaradılışın kaynağı olan Sevgi’den kopmaya ve içimizde açılan eksikliği, boşluğu çevremizle doldurmaya çalışmaya iter. Bununla birlikte, doğduğumuz andan itibaren bilinçaltımızda kaydolan fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal kayıtlarla blokajlarımız oluşmaya başlar. Bu blokajlar sebebiyle çakra enerji sistemimizde oluşan kasılma, büzülme ve bozulmalar; yaşam gücü enerjimizin tüm enerji bedenlerimizde serbestçe akmasını ve Birlik bilincimizin oluşmasını engeller. Hayatımızda aynı sorunları, rahatsızlıkları yaşamamıza sebep olur. Çakra sistemi, endokrin sistemi ile doğrudan bağlantılı olduğundan herhangi birindeki dengesizlik diğer sistemin de dengesini bozar. Auramızdaki enerji sorunları hayatımızda neler olup bittiğinin bir yansıması olmakla birlikte, sorunlarımızın kökü çakralarımızda yatar.
Ruh'un şifası ve Öz'e Dönüş adını verdiğim bireysel çalışmalarımda, dönüşümünüz, tekamülünüzde koşulsuz sevgiye doğru yol almanız, içinizdeki sonsuz ışığı açığa çıkarmanız için rehberlik yapıyorum. Çakralarınızın temizlenip dengelenmesine aracılık ediyor ve tüm enerji bedenlerinizdeki blokaj ve tıkanıklardan arınıp tekrar Öz’ünüzle bir olmanız için kanallık yapıyorum.
İlahi Plan doğrultusunda, bütünün en yüksek hayrına enerjiler yükselişiniz için sizinle buluşuyorlar.
Sevgi’de Bir olmanın kutsallığını, güzelliğini ve huzurunu bu bilinçte buluşmak isteyen herkesle paylaşmayı diliyorum.

Faydaları;

Şifa çalışmaları; hayatınızda nerde sorun var ise oraya odaklanır ve bu sorunun kaynağını ve dolayısıyla problemin kendisini ortadan kaldırır.. Özellikle kaygı, güvensizlik, huzursuzluk, anksiyete, panik atak, depresyon, tükenmiş hissetme, ilişki ve iletişim problemleri, yaşamımızda süregelen kısır döngüler, öfke, migren,kronik bel/beden ağrıları, reflü, gastrit, ülser vb sindirim sistemi rahatsızlıkları, endokrin sistemi rahatsızlıkları, kadın hastalıkları, cinsel ilişki problemleri, stresin sebep olduğu her türlü zihinsel-duygusal-fiziksel rahatsızlıktan kansere varana kadar bir çok konuda yardımcı olur. Enerjiler hayat kalitemizin artması, daha güzel, daha dingin, daha anlamlı yaşamamız için çalışırlar.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayatölyesi
İzmir / Karşiyaka
Tuna Mh. Salah Birsel Sk. No: 35B K: 4 D: 4 (Akbank Sk.) Karşıyaka - İzmir
Etkinlik Konuları