Raviyan Dans Gösterisi - Orientalist Dans Festivali

Etkinlik Detayları

Râviyân, Orientalist bir yolculuk. Kökeni Arapça olan bu kelime Osmanlıca, rivayet edenler/hikaye anlatanlar anlamındadır. Her dans bir hikayedir, her dans eden uzay boşluğunda hikayelerini zihinlerimize nakşeder.

Orientalist Uluslararası Dans Sanatları Festivali kapsamında dünyanın en iyi eğitmenleri ve dansçıları bir sahnede.

Endülüs'ten başlayıp Mısır, Anadolu, İran ve Hindistan'a kadar uzanan bir yolculukla, Oriental, Folk ve Fusion tarzları ile değişik stillerde koreografiler ve danslar izleyebilirsiniz.

Orientalist, 3-6 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek uluslararası bir dans festivalidir. Orientalist’in ana teması oriental danslar ve doğu kültürü halk danslarıdır.

5 Mayıs akşamı gerçekleşecek olan Râviyân adlı gösteride Endülüs'ten başlayıp Mısır, Anadolu, İran ve Hindistan'a kadar uzanan bir yolculukla, Oriental, Folk ve Fusion tarzları ile değişik stillerde koreografiler ve danslar izleyebilirsiniz.

Râviyân uluslararası yıldızlardan ve ekiplerden oluşan tek gösteri konseptine sahip kollektif bir projedir, özellikle Orientalist Dans Festivali için bir araya gelinmiştir.

Sahne alacak olan ana sanatçı kadrosu:

Kadyr Saidkharun – Rusya / Özbekistan

Aziza of Cairo – Mısır

Mohamed Kazafy - Mısır

Maryam – İsviçre / İran

Sara Pappalardo – İtalya

Luana – Rusya

Athena Najad – ABD / Yunanistan

Rajesh Rapaka – Hindistan / Türkiye

Nihat Kaya – Türkiye

Alina Rabicheva – Rusya/Türkiye

Dans ve gösteri meraklılarının kaçırmaması gereken bu gösteri aynı zamanda da tarihi ve kültürel alt yapısıyla Oriental dans kültürün gelişimini ve dünya üzerindeki seyrini de sizlere eğlenceli şekilde sunmaktadır.

Biletler mobilet üzerinden satıştadır.

https://www.mobilet.com/event/orientalist-dans-festivali-raviyan-dans-show-1266-d780

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Cennet Kültür ve Sanat Merkezi
İstanbul / Küçükçekmece
Yahya Kemal Beyatlı Cd. Cennet Mh.
Etkinlik Konuları