Ramazan Bayramı 4 Gün 3 Gece Şehitlik ve Bozcaada Turu

Gezi / Kültürel

16 Temmuz 2015, Perşembe - 19 Temmuz 2015, Pazar

06:00 - 10:00

Ücretli

0 545 868 1449

[email protected]

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

2015 Ramazan bayramı tatilini fırsata çevirebilirsiniz..! 4 Günlük resmi tatilinizi Şehitlikleri, Eşsiz Bozcaadası, Truva Atı, Kaleleri ve Aynalı Çarşısıyla sizleri bekleyen Çanakkaleye götürüyoruz.

Turlarımız bölgenin yerlisi rehberler eşliğinde, klimalı lüks araçlar ile yapılacaktır.

Tur Süresi4 Gün 3 GeceGörülecek YerlerÇanakkale Şehitlikleri – Bozcaada ve Çanakkale Şehir MerkeziDahil olanlarHerşey DahilFiyatlar (Yetişkinler)400 TLFiyatlar (3-11 Yaş)300 TL

1.Gün Perşembe (Arefe Günü) İstanbul – Çanakkale

Sabahın erken saatlerinde buluşma ve Çanakkale’ye hareket

Taksim/Beşiktaş: 06.00 – Sultanahmet 06.30 – Aksaray: 07.00 – Mahmutbey Gişeler: 07:20

Tekirdağ, Malkara ve Keşan üzerinden geçerek Çanakkale Şehitliklerinin bulunduğu ilçe Eceabat’a varıyoruz. Varıştan sonra otele giriş yapıyoruz ve öğle yemeği için Grand Eceabat Hotel’in en üst katında yer alan “Deniz manzaralı” restaurantına çıkıyoruz.

Öğle yemeği sonrasında personelimizin size vereceği bilgi ve dökümanlar ile size yarım günlük serbest zaman veriyoruz.

Serbest zaman esnasında Çanakkale Merkeze geçerek Çimenlik müzesini, Truva Atını, Aynalı çarşıyı gezip alışveriş yapabilirsiniz. Feribotlar her saat başı karşılıklı olarak çalışmaktadır.

Gün içinde otel personeli ile görüşüp akşam yemeği saati hakkında bilgi alabilirsiniz.

2.Gün Cuma (Bayramın 1.Günü) Şehitlik Turu

Otelimizde kahvaltı yapıyoruz. Kahvaltı sonrasında 09.00’da tur için araçlarımız oteliniz önünde sizi bekliyor olacaklar.

Şehitlik gezimiz esnasında sırayla; Kilitbahir Kalesi,Namazgah Tabyası ve Deniz Müzesi,Rumeli Mecidiye Tabyası ve Seyit Onbaşı Gezintisi,Bigalı Köyü Atatürk Evi Ziyareti,Büyük Anatafartalar Köyü,Anzac Koyu ve Arıburnu Gezintisi,Mehmetciğe Saygı Anıtı,Kanlısırt Avustralya Anıtı,Kırmızı Sırt Tünel ve Siperler İncilemesi,57. Alay Şehitliği Ziyareti,Conkbayırı Yeni Zelanda ve Atatürk Anıtı Gezintisi ve Anafartalar Ovasını Kuşbakışı Gözetleme,Alçıtepe Köyü Salim Mutlu Müzesi,İkiz Koyu,Ertuğrul Koyu Yahya Çavuş Şehitliği,Seddülbahir Köyü,Çanakkale Şehitler Abidesi,Morto Koyun’da Çay Molası,Şahindere Sargı Yeri Şehitliği,Soğanlıdere Sargı Yeri Şehitliği,Havuzlar Şehitliği

Tur sonrasında saat 18.00 civarı otelimize geri dönüyoruz ve akşam yemeği alıyoruz.

3.Gün Cumartesi (Bayramın 2.Günü) Bozcaada Turu

Uzun ve otantik bir gezi olan Bozcaada gezisi için sabah saat 07.00’de kahvaltı alıp, 07.30 feribotu ile Çanakkale merkeze hareket ediyoruz. Çanakkale feribot iskelesinde bizleri bekleyen diğer müşterilerimizi alarak Bozcaada feribotlarının hareket ettiği limana Geyikliye gidiyoruz. 25 dakikalık feribot yolculuğu sonrasında Bozcaada turumuza başlıyoruz.

Turumuz; Bozcaada Kalesini Ziyaret,Tarihi Rum Evleri ve Sokaklarında Gezinti,Tarihi Rum Ortodoks Kilisesini Ziyaret,Şarap İmalathanelerinde Gezinti ve Şarap Tadımı,Öğle Yemeği ( Çipura Balık + Salata + Su ),Ayazma Plajında Yüzme Molası ( 3 Saat ),Rüzgârgüllerini Ziyaret,Bozcaada’da Serbest Zaman ve Alışveriş

Tur sonrasında Eceabat’ta bulunan otelimize geri dönüyoruz.

Tur programının devamı: http://sehitlikturu.gen.tr/4-gun-3-gece-canakkale-sehitlik-ve-bozcaada-turu.html

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Çanakkale Şehitlik Turu (RSL Turizm)
Çanakkale / Eceabat / ECEABAT
İsmetpaşa Mah. Cumhuriyet Meydanı No:2/D - Grand Eceabat Hotel
Etkinlik Konuları