PM Summit 2015 Proje Yönetimi Zirvesi Ankara

Zirve / Diğer

27 Ekim 2015, Salı

08:30 - 17:30

Ücretli

+90 (532) 221 45 03

summit06@pmi.org.tr

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

"Kalkınma ve Proje Yönetimi"

PMI (Project Management Institute, www.pmi.org), dünya üzerinde Proje Yönetimi alanında standartları belirleyen lider ve kar amacı gütmeyen küresel bir kurumdur. Dünya üzerinde 700 bini aşkın üyesi ve 190 ülkede 260 "Chapter" ile yerel faaliyetlerde bulunmaktadır.

PMI Türkiye “Chapter”ı (PMI TR- www.pmi.org.tr), ülkemizde Proje Yönetimi konusunda farkındalık yaratmak ve Proje Yönetimi'nin değerini ülkemizde yürüyen projelerde de oluşturmak ve rekabet kabiliyetlerimizi artırabilmek için Profesyonel Gelişim Faaliyetleri yürüten gönüllü ve kar amacı gütmeyen bir Sivil Toplum Kurumudur.

PMI TR, ülkemizde proje yönetimi farkındalığının artırılması, proje yönetim alanındaki sertifikaların yaygınlaştırılması amacıyla gönüllü desteğiyle kar amacı gütmeyen bir dernek olarak çalışmalarını sürdürmektedir. PMBOK® (Proje Yönetimi Bilgi Birikimi Klavuzu) yerelleştirilmesi ve PMP Sertifikası Sınavının Türkçe desteği ile sunulması çalışmalarını yapan PMI TR, ülkemizdeki yetkin ve yetişmiş Proje Yöneticilerinin artması için gayret göstermektedir.  PMI tarafından dünyanın 9. en büyük pazarı olarak belirlenmiş olan Türkiye proje yönetim pazarında 600’ün üzerinde üyesiyle PMI TR, kamu ve endüstrinin büyük markaları ile proje yönetimi profesyonelleri için merkezi bir görev üstlenmeyi hedeflemektedir.

PMI-TR geleneksel olarak her yıl PMSummit markası altında geniş katılımlı Proje Yönetimi Zirvesi düzenlemektedir. Bu yıl Ankara’da düzenlenecek 9ncu Zirvenin teması, "Kalkınma ve Proje Yönetimi” olarak belirlenmiştir.

Zirvede Ulaştırma, Finans, Sağlık, Bilişim, Savunma, İnşaat ve Enerji Sektörlerinden değerli konuşmacılar aşağıdaki tema alt başlıklarında sunumlar gerçekleştirecek olup, bunun yanı sıra Bilgi Teknolojileri Proje Yönetiminde Trend bir konu olan Agile Scrum ve Etkili İletişim konularında ana salon oturumlarıyla eş zamanlı workshop oturumları gerçekleştirilecektir. Tüm gün sürecek zirve PMP sertifikalı Proje Yöneticileri için 7 PDU değerindedir.

  • Kalkınma Programı ve Sürdürülebilir Büyüme
  • Paydaş İş Birliği (PPP Projeleri)
  • Proje Program Portföy  Yönetimi
  • Çevresel, Sosyal, Ekonomik ve Kültürel Faktörler
  • İnsan Kaynağı Yönetimi
  • Proje Başarı Hikayeleri-Öğrenilmiş Dersler
  • İletişim ve Problem Yönetimi
Bu etkinliğin süresi geçmiş
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi
Ankara / Çankaya / SÖĞÜTÖZÜ
Söğütözü Caddesi No: 43
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: