P&G Avrupa Yetenek Tedarik Müdürü ile Networking&Yemek

Seminer / Kariyer

1 Haziran 2015, Pazartesi - 21 Haziran 2015, Pazar

00:00 - 23:45

Ücretsiz

0 212 909 37 90

merhaba@toptalent.co

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Toptalent.co Sunar: P&G Avrupa Yetenek Tedarik Müdürü Cem Canikoğlu ile “Networking&Yemek”

Üniversite öğrencileri ve yeni mezunları iş hayatına hazırlayan toptalent.co “Yöneticilerle Buluşma” etkinliklerine devam ediyor.

İş hayatına iyi bir başlangıç için birçok fırsat sunan toptalent.coİş ve staj ilanları yanında öğrenci ve yeni mezunların kariyerlerine adım atarken rehberlik, deneyim ihtiyaçlarını karşılamak üzere Online Case Yarışmaları, Networking Buluşmaları ve Yetenek Programlarına da yer veriyor.

Bu kapsamda P&G Avrupa Yetenek Tedarik Müdürü Cem Canikoğlu ile “Networking&Yemek” etkinliği başvuruları başladı. Öğrenci ve yeni mezunlar kariyerleriyle  ilgili merak ettikleri soruları P&G Avrupa Yetenek Tedarik Müdürü Cem Canikoğlu ‘Networking&Yemek’ etkinliğinde sorabilecekler.

‘İş dünyasında bilmem gereken ne gibi fırsatlar var? İşimi seçerken nelere dikkat etmem gerekiyor?  İş dünyası benden neler bekliyor? Hayatımın mesleğini nasıl seçebilirim?’ gibi soruları dünyanın en güçlü markalarına sahip Procter&Gamble'ın Avrupa Yetenek Tedarik Müdürü'yle yemeklerini yerken sorabilecek ve yanıtlarını hemen alabilecekler.

30 Haziran 2015 tarihinde P&G İstanbul Ofisinde gerçekleşecek buluşma, 10:00-12:00 arasında Soru-Cevap ile başlayıp, 12:00 – 13:00 arasında Yöneticilerle öğle yemeği ile devam edecek.

P&G Networking&Yemek etkinliğine katılabilmek için öğrenci ve yeni mezunların toptalent.co üzerinden özgeçmişlerini 21 Haziran’a kadar göndermeleri gerekiyor. P&G Yöneticilerinin değerlendirmesi sonucu etkinliğe 5 kişi davet edilecek. Sonuçlar 26 Haziran 2015 tarihinde toptalent.co’da açıklanacak.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Procter&Gamble İstanbul Ofisi
İstanbul / Ataşehir
Serin Sok. Kosifler İş Merkezi A Blok No:9
Etkinlik Konuları