One Love Festival 14

Festival / Müzik

13 Haziran 2015, Cumartesi - 14 Haziran 2015, Pazar

14:00 - 18:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

"One Love Festival 14" için geri sayım başladı!

Türkiye'nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival, Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle, Pozitif Live tarafından 13-14 Haziran tarihlerinde LifePark'ta gerçekleştirilecek. 

Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle gerçekleştirilecek One Love Festival 14'te sahne alacağı açıklanan ilk isimler, 2011 yılında çıkan ilk albümü sonrasında kısa sürede dünya çapında üne kavuşan ve çok yakında yeni albümü çıkacak olan Mercury Prize ödüllü James Blake ile enerjik ve renkli performanslarıyla beğeni toplayan, birçok Mercury Prize ve Grammy adaylığı bulunan İngiliz grup Hot Chip, dünya müzik listelerinde ciddi başarı yakalamış İngiliz indie pop sanatçısı Tom Odell, New Yorklu efsane indie rock grubu The Strokes’un kurucusu ve solisti, grubu Julian Casablancas + The Voidz.

Kayıtları BBC Radio 1 tarafından keşfedilen, adını taşıyan ilk albümü ve 2013 yılında yayınladığı "Overgrown" albümüyle müzik dünyasında büyük ses getiren James Blake, düşük tempo ritimleri minimal elektronik sesler ve alışılmamış synth'lerle birleştirerek festivalcilere unutulmaz bir performans vadediyor. James Blake performansında, Nisan 2015'te yayımlanacak "Radio Silence" adlı üçüncü albümünden parçalara da yer verecek.

13 yaşında kendi şarkılarını yazmaya başlayan, İngiliz ve dünya indie pop müzik piyasasının son yıllarda en çok ses getiren sanatçılarından biri olan, 2013 BRIT Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülü’nü alanTom Odell, One Love Festival 14’de piyanosuyla, dinleyenleri derinden etkileyecek sesi ve şarkılarıyla müzikseverlerle buluşacak.

Efsanevi New Yorklu indie rock grubu The Strokes’un kurucusu ve grubu Julian Casablancas, solo çalışmalarında birlikte sahne aldığı The Voidz grubuyla One Love Festival 14 sahnesindeki yerini alacak. Amerika’nın önde gelen festivalleri Governor’s Ball, Lollapalooza ve Coachella’da sahne alan Julian Casablancass + The Voidz, festivalcilerin merakla beklediği performanslardan biri olacak.

Birçok kez Mercury Prize ve Grammy için aday gösterilen, "Over and Over" isimli single'ları NME tarafından yılın en iyi şarkısı seçilen elektronik dans grubu Hot Chip ise, çok konuşulan, enerjik ve renkli sahne performansıyla festivaldeki yerini alacak.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Life Park
İstanbul / Sarıyer / SARIYER
Bahçeköy Caddesi
Etkinlik Konuları