Nuri Harun Ateş ile Kafası Karışık Kontrtenor

Konser / Canlı Müzik

5 Aralık 2014, Cuma

21:00 - 02:00

Ücretli

Etkinlik Detayları

Evet evet başlıyorrr... Bu defa "Kafası Karışık Kontrtenor"'iyatınızzz bir çizgi roman bülbüliyatı olarak karşınızda olacakkk.

Konuşma balonlarında şarkılarrr, sürprizlerrr, kahkahalarrr halaya duracak... Evet evet onun da canı sıkkın, fenalıklar geçirip duruyor ama çıkmayan candan ümit kesilmez derler hatta sıkı can iyidir çıkmaz derler, vardır bir bildikleri de derler... Neyse şarkı söylemeden geçmez ömüüür geçmezz... Özetle 5 Aralık Cuma gecesi @garajistanbul'da Kontrtenoriyatınız en mesut olduğu yerde sizlere tatlı tatlı gülümseyecek, şakıyacak, dans da edecek, kahkahalar da atacak, sürprizler de yapacak yani ne kadderiyattt olacak.

“Kafası Karışık Kontrtenor” Nuri Harun Ateş’in sahnede hayatını anlattığı,tanıklık ettiği zaman dilimleri arasında istediği kostümlerle salınıp durduğu,prova süreci çocukluğunda aynaların karşısında başlayıp bu güne dek süren bir otobiyografik-konser projesidir.    

Sahnede çocukluğundan bu yana hayatının fonunda çalan (bir repertuarın içinde ilk defa yan yana gelmiş) türlü arya, cantat, lied, arabesk, pop,caz, alaturka şarkıları söyleyip ilgili hikayelerini anlatmaktadır. “Sahne benim için,daha çok sevilme,onaylanma yani popstar olma hayaliyle başladığım yolda, konservatuarlardan geçip, türlü sanatsal, toplumsal, ailesel, arkadaşsal, işsel sıfatlandırma işkencesine maruz kalıp sadece şarkıcı, sadece ben olarak kendimi attığım bir eylem alanıdır.” diyen Nuri Harun Ateş izleyenlerle dertleşip beraberce duygulanma, eğlenme dürtüsüyle şarkılarını seslendirmektedir.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Garaj İstanbul
İstanbul / Beyoğlu / İSTİKLAL
Kaymakam Reşat Bey Sokak, İstiklal Caddesi, Tomtom Mahallesi, Galatasaray