Nilay Tülin - Bioenerji & Bilinçaltı Bireysel Seansları

Çalıştay / Kişisel Gelişim

7 Ağustos 2018, Salı - 31 Ağustos 2018, Cuma

13:00 - 19:00

Ücretli

0 553 289 9912

Etkinlik Detayları

https://www.facebook.com/events/1668624066593723/

Nilay Tülin 
Bioenerji & Bilinçaltı Bireysel Seanslarımız Devam Ediyor
13:00 - 19:00
Hayatölyesi
İletişim: 0 553 289 9912
Karşıyaka - İzmir

BİOENERJİ
Biooenerji son zamanlarda sıklıkla duymaya başladığımız bir kelimedir. Kelime anlamı olarak “biolojik enerji”, “doğal enerji” olarak tanımlanabilir. Her bir canlının kendisine ait bir enerji alanı vardır. Bu enerji alanı kozmik kaynaklıdır. Fizyolojinin bir parçası olan bu enerji alanları yani kişinin “elektromanyetik enerji alanı” bilim adamları tarafından kabul edilmiş, yapılan çalışmalarla enerji alanları görüntülenebilmiştir.
Bioenerji yöntemi ile ruhsal birçok konu çözülebilmekte, bioenerji ile yapılan seanslar hayatımızla ilgili pek çok soruna çözüm olabilmektedir.

BİOENERJİ SEANSLARI Nasıl Yapılıyor?

Tüm vücudun balans ayarının yapılması işlemidir. Bioenerji seansları en az 3-4 seans yapılması gerekir. Rahatsızlıklara göre seans sayısı artabilir. Bir seans yaklaşık 35-45 dakikadır. Masaj masasına yatırılan kişiye dokunmadan seans yapılır. Bioenerji tedavisinin kişilere hiç bir yan etkisi yoktur. Cihaz, alet ve ilaç kullanılmadan bioenerji uygulaması yapılır. Bioenerjist avuç içlerinden kişinin vücuduna pozitif enerjiyi hastanın bedenine gönderir. Enerji bu bölgeden içeri girer, dağılır ve vücuttan dışarı negatif enerjinin atılmaları sağlanır. Böylece vücut, tabii ve sağlıklı sistemini yeniden kurar.
Bioenerji tedavisi, yaşamadan inanması imkansız mucize bir tedavidir. Etkileri öylesine hızlı ve olağan dışıdır ki ağrıların azaldığını yada yok olduğunu, tıkalı damarların açıldığını, açık yaraların hızla kapanmaya başladığını, kemiklerin kendilerini yeniden düzenlediklerini, insanı ruhsal ve fiziksel olarak güçlendirdiğini, rahatlattığını ve farkındalığının değiştiğini görebiliriz.

BİLİNÇALTI
Bilinçaltı beynimizin, biz farkında olmadan bilincimiz dışı çalışan, bedenimizin istemsiz kaslarını yöneten, gece uyurken dahi vücut fonksiyonlarımızın çalışmasını sağlayan, beş duyumuzla algıladığımız her şeyi an be an kaydeden ve gerektiğinde kullanılmak üzere bilincin emrine veren bir parçasıdır.

BİLİNÇALTI SEANSLARI nasıl yapılır?

Temizlik denildiğinde bir arınmışlık hissi verdiği için bilinçaltı temizliği diyoruz. Bunun dışında bilinçaltında bir silme işlemi gerçekleşmiyor. Böyle bir şey olması mümkün değil. Bunun için hafızanızın silinmesi gerek! Buna daha çok bilinçaltını yeniden programlama diyebiliriz.Tam olarak olan şu aslında, olumsuz duygulara yüklediğiniz anlamlar değişiyor.
Bir değişim-dönüşüm söz konusu. Olumsuz bir kaydı pozitife çevirmek. Korku enerjisini sevgi enerjisine dönüştürmek. Bu mümkün mü? Mümkün!
Çekirdek inanç dediğimiz şey doğduğumuz andan itibaren ailemiz veya çevremizden aldığımız bilinçaltına attığımız düşünce kalıplarıdır. Her çekirdek inancın kökenine indiğinizde buna sebep olan mutlaka bir olay vardır.
Öncelikle kişinin bunun farkında olması ve kendi istemesi gerekiyor. Bir başkası için yapılamaz.

Nilay Tülin

Hayatı Okumak-Beden & Bilinçaltı Kodları
Eğitim Tarihi : 15-16 Eylül 2018
10:30 - 18:30 (Cmrtsi-Pzr)

 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Atolye Hayat
İzmir / Karşiyaka
Bahariye mh. Yaşar Aksoy sk. Levent apt. No:3 D:1
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: