Nil Tavelli ile Özel Eğitimli çocuklarımız için Elele Ücretsiz Semineri

Seminer / Kişisel Gelişim

25 Mayıs 2017, Perşembe

14:00 - 16:00

Ücretsiz

0532 2956248 0212 4664141

nil@zihinvebeden.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Özel eğitim, normal eğitimden yararlanamayan zihinsel, bedensel, ruhsal bakımdan bir engeli olan bireylerin aldığı bir eğitim sistemidir. Özel eğitimde çocuklar birebir bu konuda eğitim görmüş kişilerin verdiği eğitimi almaktadırlar. 
Bu süreçte anne babalara büyük görevler düşmektedir. Uzun süren gözlemlerim sonucu bu tarz sorun yaşayan ailelerin sadece çocuğa anne tarafından yada baba tarafından destek verilmekte yada aile parçalanmakta. Halbuki bu süreçte çok sancılı olsada anne baba bir arada çocuğa her konuda destek olmalıdırlar ki; eğitimler olumlu yönle gelişsin. 
Özel eğitimli çocukların aileleri öncelikle içlerinde sonra, yaşamış olduğu aile ,toplum vb... yerlerde kaygı, korku, kabullenmeme, suçluluk gibi hislerle yaşarlar. Bu hisler zamanla katlanarak büyür ailede koplamalara sebebiyet verir.
Benim yaptığım çalışmalarda ailelere stresle başa çıkma şekilleri, yaşanan doğal olarak endişe, korku, kabullenmeme, kabul görmeme vb... duygularda Koçluk yapılarak aileleri bir arada daha güçlü tutarak neleri daha iyi yapabiliriz, topluma kazandırabilir ve başarabiliriz .
Çocuklardaki davranış bozukluğunu fark edip, çocuklardan önce ebeveynlere ve aileyi eğitmek gerekir ki, çocuklarla iletişim daha kolay olmalı ve onları onların gözünden anlayarak hissederek yaklaşalım.
Biz bu alanda ailelerle birçok yöntemlerle birlikte çalışarak aile yapısını destekliyoruz.
Çocukları ile anne-babalar uyum içinde olursa, zamanla fiziksel rahatsızlıkların üstesinden gelmek daha kolay olacaktır. 
Hastalıkların ya da başka nedenlerin sonunda duygusal olarak yıpranan çocukları ve anne- babaların destek olabilmesi için kendileri ile, kendi anne-babaları, Ataları ile bazı bilgilere sahip olmaları gerekir. Aileleri tanıyabilirsek ve sorunları anlayabilirsek onlara yardımcı olabileceğimizi umuyorum. Sevgilerimle...

Etkinliğimiz ücretsizdir.
Etkinliklerimiz belli katılımcı ile olduğu için, randevu alınması rica olunur.

Nil Tavelli

0532 295 62 48
0212 466 4141

Zihin Ve Beden Danışmanlık Akademi

İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul

www.zihinvebeden.com
nil@zihinvebeden.com
info@zihinvebeden.com
ww.facebook.com/zihinvebeden
www.instagram.com/zihin_ve_beden_nil_tavelli 
www.twitter.com/ZihinveBeden

Kurumumuzda yapılan eğitimler ve uygulamalarda teşhis veya tedavi uygulanmamaktadır. Web Sayfamızda bulunan bilgiler hiç bir şekilde tanı ve tedavi amaçlı kullanılamaz. Tanı ve tedavi, mutlaka bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi bir işlemdir. Her türlü hastalık ve sair tedavi gerektiren sorunlarınız için lütfen önce doktorunuza danışınız.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Zihin Ve Beden Danışmanlık Akademi
İstanbul / Bakırköy
İncirli Cad. Sinan Ap. No: 43 Daire: 13 Bakırköy/ İstanbul

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: