Ned Pamphilon Sergisi: Ned’in 7 Renkli Dünyası

Sergi / Resim

9 Aralık 2014, Salı - 25 Ocak 2015, Pazar

11:00 - 23:00

Ücretsiz

merhaba@istanbul1881.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Birbirinden renkli İstanbul resimleri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’e duyduğu hayranlığıyla yaptığı Atatürk temalı resimleriyle sanatseverlerin yakından tanıdığı İngiliz ressam Ned Pamphilon’un yeni eserlerinden oluşan “Ned’in 7 Renkli Dünyası: İstanbul” resim sergisi İstanbul’un gözde İtalyan restoranlarından Point Hotel Barbaros’un içindeki  Piola’da, ‘Art Inside Piola’ sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenleniyor.

2014’e renkli bir veda ederek yeni yılın ilk haftalarını İstanbul’un 7 rengi ile birlikte karşılamak isteyen sanatseverler  09 Aralık 2014 – 20 Ocak 2015 tarihleri arasında sergiyi Piola’da ücretsiz olarak gezebilecekler. İstanbul için en fazla eser üreten yabancı ressamlardan birisi olan Ned Pamphilon’un yeni sergisinde İstanbul’un 7 rengi Ned’in farklı yorumlarıyla buluşuyor. Kızkulesi, Beyoğlu tramvayının yanısıra İstanbul Boğazı’nın renkli büyüsü ile, bir kıtadan diğer kıtaya her gün yolculuk yapan İstanbulluların renkli dünyası yine Ned’in tuvalindeki yerini alıyor.

2014 yılı içinde 5. sergisini düzenleyen ve sergi öncesinde açıklamalarda bulunan Ned Pamphilon: “Türk Halkı’nın kendisine gösterdiği ilgi nedeniyle tüm sanatseverlere teşekkür etme zamanın geldiğini ve bu teşekkürü de henüz planlama safhasında olan “Büyük Türkiye 2015” sergisi ile önümüzdeki yıl sonunda İstanbul’da düzenleyeceği sanat faaliyeti ile gerçekleştireceğini belirtiyor. Eserlerini akrilik boyama tekniği ile renklere bürüyen İngiliz Ressam “Ned Pamphilon Akademi’nin” İstanbul’da faaliyetlerine yakın bir zamanda başlayacağının da müjdesini hayranlarıyla paylaşıyor.

Sergi kapsamında Ned Pamphilon’un tasarladığı bazı ürünler de www.istanbul1881.com e ticaret sitesi aracılığıyla İstanbul 1881 markasıyla ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Sadece seçkin sanat eserlerine değil, bu eserlerin farklı uygulamalarının ulaşılabilir materyallere dönüşmesine öncülük etme fikriyle yola çıkan İstanbul 1881’in pek çok dekoratif objesine de sahip olabileceksiniz.

Salonunuzu konuşturacak bir başyapıt veya odanıza renk katacak daha mütevazı desenler... Kitabınızın en heyecanlı bölümünü sizin için bekleyen bir kitap ayracı veya kahvenize renk katan bir bardak altlığı... Gecenizin atmosferini değiştirecek bir mum veya odanızı ferahlatacak taze bir koku...

www.istanbul1881.com’un engin ürün koleksiyonuyla kimi zaman Kız Kulesi’ne karşı çayınızı yudumlayacak, kimi zaman Pera’nın baştan çıkarıcı kokularını hissedeceksiniz. Belki İstanbul’u İstanbul yapan tüm güzellikleri mekanınıza taşıyarak kendi minyatür İstanbul’unuzu oluşturacaksınız. Florya sahilindeki Atatürk, Dolmabahçe açıklarındaki Savarona, gökkuşağı renklerine boyanmış Boğaziçi veya Galata Mevlevihanesi’nde yapılan sema... Tüm ürünler İstanbul’un gözde İtalyan restoranlarından Point Hotel Barbaros’un içindeki  Piola’da, özel tanıtım alanında ziyaretçilerini bekliyor. 

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Piola Restaurant - The Point Hotel
İstanbul / Şişli / ESENTEPE
Esentepe Yıldız Posta Cad. No:29
Etkinlik Konuları