Nazlı Aypak ile İmza ve Söyleşi Günü

Söyleşi / Kişisel Gelişim

14 Mayıs 2022, Cumartesi

14:00 - 17:00

Ücretsiz

0 553 289 99 12

Etkinlik Detayları

Nazlı Aypak ile İmza ve Söyleşi Günü
***Katılımcılardan 1 kişiye ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK Hediyemiz.***

TARİH:
14 Mayıs Pazar
14:00 - 17:00

YER:
Hayatölyesi: 0553 289 9912
Karşıyaka İzmir

Evrendeki olasılıklar sınırsızdır. Milyonlarca sperm arasından sıyrılıp galip gelen bir damla, senin hayatını en baştan şekillendirir. Her şeyi yapabilirsin. Sadece güçlerini unuttun. Hatırlatıcılara ihtiyacın var.

Bu eser; potansiyelini, hayallerini, hayat yolculuğunun amacını, içindeki çocuğu hatırlamak isteyenler için hazırlandı... Kitabı okurken muhakkak kalemin yanında olsun. Sen de hayata imzanı atmaya hazırsan, başlayalım o zaman!
`Hayatın senin sanatındır`

HAYATA FORMAT NEDİR?
Her insanın doğuştan getirdiği, kendini yenileme yani format atma özelliği vardır. Bu özellik bizim en önemli güçlerimizden biridir. Ancak hayat koşulları, çevresel faktörler, bilinçaltı ve kolektif bilinç maalesef bunu bize unutturabiliyor. Güzel haber ise: Kişi yaşam enerjisini kendi kendine şarj edebilir.
“Denemediğini tavsiye etme!” der tüm ilahî yasalar. Hayatım boyunca bu tavsiyeyi kulağıma küpe etmeye çalıştım. Bu nedenle bu festivalde sadece ben, çevrem ve danışmanlarım tarafından denenen ve olumlu geri bildirimler aldığım etkinlikler var. Sonuçta aynı hayali ne kadar fazla insan kurarsa o hayalin gerçekleşme olasılığı da o denli artmaz mı?

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Hayatölyesi
İzmir / Karşiyaka
Tuna Mh. Salah Birsel Sk. No: 35B K: 4 D: 4 (Akbank Sk.) Karşıyaka - İzmir

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: