Mutluluk Yönetimi Zirvesi

Etkinlik Detayları

BU PROGRAM İÇİN KATILIM ÜCRETLİDİR

Tek kişilik katılım bedeli: 950TL+KDV (%18)

DETAYLI VE KAYIT İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ: http://bit.ly/2F2K7SZ

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=7MYlK_LQYwA

“İşveren Markası / Performans / Verimlilik / Çalışan Bağlılığı / Motivasyon İlişkisi; İnsan Kaynakları Yönetiminde Doğru Psikoloji Zirvesi”

Mutluluk kavramı mutluluğun kazanılması ve sürdürülebilir hale gelmesi için yönetilmesi gereken bir olgu. Her insanı mutlu eden yani mutluluk kaynağı olan güç, başarı, iş, sağlık, sevgi ve para gibi çeşitli değerler vardır ve bu değerlerin ölçüsü kişiden kişiye farklılık gösterebilmekte. Yine her kurumun vizyonu, misyonu, hiyerarşik ve jeopolitik yapısı aynı olmadığından Mutluluk Yönetimi süreçleri de farklı modelleme ve modifikasyonlara ihtiyaç duymakta.

Uzun hazırlık çalışmalarıyla tasarladığımız MUTLULUK YÖNETİMİ ZİRVESİ, gelişmeleri takip etmek isteyen ve geleceğe yönelik çalışmaları için ilham almak isteyen yöneticileri ve insan kaynakları profesyonellerini farklı renk ve farklı seslerin birleştiği zengin programıyla karşılarken onlara meslektaşlarıyla bilgi, görüş ve deneyim paylaşımında bulunarak innovatif bir sosyal paylaşım ağında etkileşim fırsatı sunuyor.

Fark yaratmak isteyen işletmelerin, vizyon sahibi tüm kurumların yönetim kademesine ev sahipliği yapacak zirvemizde sizleri de aramızda görmekten MUTLULUK duyacağız.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Barbaros Point Hotel Istanbul
İstanbul / Şişli / ŞİŞLİ
Esentepe Mahallesi, Yıldız Posta Cd. No:29, 34394 Şişli/İstanbul
Etkinlik Konuları