Mühendislik ve Yönetim Akademisi (MÜYAK)

Seminer / Mühendislik

5 Mart 2016, Cumartesi - 6 Mart 2016, Pazar

09:00 - 16:00

Ücretli

anadoluevk@gmail.com

Facebook

Twitter

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Anadolu Üniversitesi Endüstri ve Verimlilik Kulübü olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 10.sunu düzenleyeceğimiz “Mühendislik ve Yönetim Akademisi”ni sunmaktan gurur duyarız. 5-6 Mart 2016 tarihlerinde “İŞ DÜNYASINDA KÜRESELLEŞME VE MARKA YÖNETİMİ” temasıyla Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz 10.MÜYAK’ta sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Her sene daha fazla katılımcıya ulaşarak, ulusal anlamda bir öğrenci buluşması düzenlemek için sürekli çalıştığımız etkinliğimizin, 10.yılında 25 farklı üniversiteden öğrencileri Eskişehir’de ağırlamayı hedeflemekle birlikte, bir öğrenci şehri olan Eskişehir’i ve Anadolu Üniversitesi’ni daha fazla öğrenciye tanıtmak istiyoruz. 

Alışılmışın dışında bir organizasyon için, öğrencilerin iki günü dolu dolu geçirmeleri için aylar önceden çalışmaya başlayarak ortaya çıkardığımız MÜYAK markasını gururla daha ileriye taşıyarak; 
İş dünyasının önde gelen isimlerinin ve markalarının hikayeleri,
Staj ve kariyer imkanları,
Farklı bölümlerden ve üniversitelerden öğrenciler,
Çekilişler, hediyeler ve ikramlar,
ile dolu iki gün öğrencilerimizi bekliyor olacak.

Kısaca MÜYAK’tan bahsetmek gerekirse;
Katılım ve içerik açısından Eskişehir’in en büyük ve istikrarlı öğrenci organizasyonlarından birisi olan Mühendislik ve Yönetim Akademisi, 2006 yılından beri düzenlenmekte olup, iş dünyasının önde gelen isimleriyle öğrencileri ortak bir platformda bir araya getirerek;
• Yönetimsel anlamda bilgi alışverişinde bulunmalarını,
• Endüstriyel sorunlara grup bakış açısı ve yaklaşımıyla çözümler öne sürmelerini,
• Üniversite - iş dünyası işbirliğini sağlamayı,
• Geleceğin söz sahipleri biz gençlere Türkiye’deki ve dünyadaki güncel gelişmeleri yakından izleyebilmelerini sağlamayı,
• Aralarındaki arkadaşlık bağını kuvvetlendirmeyi amaç edinmiş, tamamıyla öğrenciler tarafından düzenlenen bir seminerler zinciridir.
Bu buluşmalar sırasında, akademik dünyanın ve iş dünyasının en başarılı isimleri, söz konusu MÜYAK için belirlenmiş konuyla ilgili değerli bilgilerini sizlerle paylaşmaktadırlar.

İş Dünyasında Küreselleşme ve Marka Yönetimi;
Dünyanın daha küçük ve düz bir hal aldığı, iletişimin ulaşımın her geçen gün daha kolay bir hale geldiği, uzaklardaki insanlarla teknoloji sayesinde daha yakın olduğumuz bu döneme firmalar uyum sağlamak için neler yapıyor, bu gelişmeleri nasıl takip ediyorlar, küreselleşmenin neresindeler sorularını cevapları bizi bekliyor olacak.
Sürekli gelişmeye devam eden, firmaların bir marka olarak çok daha fazla öne çıktıkları, bu yarattıkları markaya karşı algıyı yönetmenin profesyonel bir meslek haline geldiği günümüzde, markaların bu konudaki çalışmaların ne olduğu, bu konuda ne gibi yatırımlar yaptıkları, daha iyi bir markanın nasıl yaratıldığı sorularının cevapları bizi bekliyor olacak.

5-6 Mart'ta görüşmek üzere!

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu
Eskişehir / Tepebaşi
Yunus Emre Kampüsü, Çevre Yolu
Etkinlik Konuları

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'mongodb' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: