Mobil Teknoloji Zirvesi 2016 - Katılım Ücretsiz

Zirve / Girişimcilik

17 Mayıs 2016, Salı - 18 Mayıs 2016, Çarşamba

10:00 - 17:00

Ücretsiz

Etkinlik Web Sayfası

Etkinlik Detayları

Mobil teknolojilerle ilgilenen herkes 17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde buluşuyor.

Moblobi.com organizatörlüğünde düzenlenen “Mobile TechnologySummit 2016” etkinliği tamamen ücretsiz ve herkese açık. Tek yapmanız gereken buradan kayıt olmak.

Kimler için faydalı olur ?

  • Network ağını genişletmek, yeni iş bağlantıları kurmak, bu alandaki son gelişmeleri yerinde takip etmek isteyen tüm profesyoneller
  • Mobil teknoloji ve mobil platformlara ilgi duyan, kendisini ve kariyerini bu alanda geliştirmek isteyen, başarılı olmuş profesyonellerle tanışmak isteyen tüm öğrenciler

Etkinlik programı:

“Mobile Technology Summit 2016” 2 gün sürecek olup, ilk gün Mobil Uygulama/Oyun/Teknoloji alanından bilinen isimler gerçekleştirdikleri işleri ve sektörün geleceği ile ilgili fikirlerini paylaşacaklar. 2. günün ana teması ise Mobil Girişimcilik olacak. Mobil teknoloji alanında projesi ya da fikri olan girişimci adaylarını destekleyen kurumlar, katılımcılara hangi aşamaları takip etmeleri konusunda yol gösterecekler. Ayrıca mobil teknoloji alanında başarılı olmuş örnekler paylaşılarak kafasında fikri ya da projesi olan adaylara da ilham verilmiş olacak.

Etkinliğin her iki gününde de birçok marka, stand alanında yeni ürün ve hizmetlerini katılımcılara tanıtacak.

Etkinlik iki gün için de sabah 10.00’da başlayıp, akşam saat 17.00’de sona erecek.

Detaylı program önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Not: Etkinlik lokasyonu Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde otopark bulunmamaktadır. Ancak üniversite yakınındaki ücretli otoparklardan yararlanılabilir. Katılımcılarımızın bu konuyu göz önünde bulundurmalarını rica ederiz. 

Etkinlik organizatörü hakkında kısa bilgi:

Moblobi.com mobil teknoloji/uygulama/oyun ve her türlü mobil alandaki haber ve gelişmeleri günü gününe paylaşan, mobil teknoloji sektöründeki şirketlerle röportajlar yapan, yurtiçi ve yurtdışı araştırma raporları hazırlayan bir web portalıdır. Moblobi.com bunlara ilave olarak, mobil girişimcilik/mobil teknoloji/mobil uygulama/mobil oyun alanlarında zirve, panel, sempozyum ve eğitim gibi çok sayıda etkinlik düzenlemektedir. Moblobi.com’un ana hedefi mobil teknoloji alanında çalışan herkesin ilk buluşma noktası olmaktır. Siz de bu alanda çalışan bir kişi ya da kurumsanız her türlü konuda bilgi@moblobi.com adresinden iletişim kurabilirsiniz.

Bu etkinliğin süresi geçmiş
Kadir Has Üniversitesi
İstanbul / Fatih / EMİNÖNÜ
Kadir Has Caddesi Cibali / İSTANBUL
Etkinlik Konuları